Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική της Super League, το τελικό 5-0 μεταφέρει πλήρως την εικόνα. Στα πρόσωπα του αγώνα και ο Κάρλος Ζέκα, που εκκίνησε και επίσημα τη δεύτερη θητεία του στο Τριφύλλι, Με ανάμεικτα συναισθήματα.

Ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο ματς έπειτα από έξι χρόνια και το κοινό στη Λεωφόρο του επεφύλασσε θερμή υποδοχή. Ο 35χρονος μέσος αντικατέστησε στο 57ο λεπτό τον Βιλένα.

Η χαρά του όμως έμελλε να είναι λειψή. Λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο 85’. Όσο και να το πεις, ήταν… ξενέρωμα κι ας μην είχε την παραμικρή αγωνιστική επίπτωση.

Τι έγραψε ο Ζέκα στο Instagram

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη που μου έδειξαν, ήταν κάτι εκπληκτικό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Είμαι χαρούμενος που φόρεσα ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μένα, αλλά θα επανέλθω. Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ», ανέφερε ο Κάρλος Ζέκα, μέσω Instagram.

Να σημειώσουμε πως ο πρώην άσος της Κοπεγχάγης, είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό το διάστημα 2011-17 όταν και κατέγραψε 249 συμμετοχές, με απολογισμό 7 γκολ και 23 ασίστ.

Photo Credits: Eurokinissi