Ταλεντάρα μεν, αλλά και λίγο φτερό στον άνεμο. Ένα χάντικαπ στο σύγχρονο κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που δεν συγχωρεί αδυναμίες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Πέδρι όμως, κατανόησε πως αυτό τον κρατούσε κάπως πίσω. Και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολλή προφανώς σκληρή δουλειά, μεταμορφώθηκε σε… ντούκι!

Ξεχάστε τον Πέδρι με τα λεπτά μπρατσάκια, τον σχεδόν καχεκτικό έφηβο – επιτρέψτε μας να το θέσουμε έτσι. Ο 20χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα έχει υποστεί μια απίστευτη σωματική μεταμόρφωση.

Επιστρέφοντας μετά τις διακοπές του για την προετοιμασία των Καταλανών, είναι εμφανές σε όλους πόσο πολύ έχει δουλέψει στο γυμναστήριο. Δικέφαλοι, τρικέφαλοι, τα «τέντωσε» όλα!

Πώς έγινε πράξη η μεταμόρφωση για τον Πέδρι – Το παράδειγμα του Λεβαντόφσκι

Σε συνεννόηση με τους γυμναστές της Μπαρτσελόνα, βγήκε ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Πέδρι ώστε να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα. Το ακολούθησε με ευλάβεια και δεν βγήκε διόλου χαμένος.

Θυμίζοντας πια έναν… μικρό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός φορ των Καταλανών είναι ένας από τους πιο γυμνασμένους ποδοσφαιριστές της εποχής μας.

Ο Πέδρι έχει δίπλα του δηλαδή το απόλυτο παράδειγμα καθημερινά και όπως φάνηκε άντλησε τα σωστά διδάγματα κοιτώντας τον συμπαίκτη του. Αυτό δηλαδή που πρέπει να κάνει κάθε νέος όταν έχει την ευκαιρία να δουλεύει με τετοια «ιερά τέρατα».

Το σίγουρο είναι πως με 109 ήδη συμμετοχές με την Μπάρτσα στην οποία και παίζει από το 2019 (όταν και αφίχθηκε από τη Λας Πάλμας), ο Πέδρι, που θα γίνει 21 τον προσεχή Νοέμβριο, ετοιμάζεται για την πιο δυνατή σεζόν της καριέρας του. Απο κάθε άποψη!