Ό,τι συμβαίνει στη Μύκονο μένει στη… Μύκονο; Όχι πάντα! Το νέο της ανανέωσης του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ, πέρυσι τέτοια εποχή, ήταν για να το «μάθει η πλάση όλη». Και ως Έλληνες, ένα κάποιο «τσίμπημα» περηφάνιας το νιώσαμε βλέποντας την ανακοίνωση να γίνεται μέσω ενός (υπέροχου) βίντεο, γυρισμένου στο «Νησί των ανέμων».

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει προφανώς τις καλύτερες των αναμνήσεων από το κυκλαδίτικο νησί – εμ, έτσι είναι, εκεί «περνάμε τέλεια!» κατά το γνωστό σλόγκαν. Και επέστρεψε φέτος για τις εκ νέου βασιλικές διακοπές του. Ακριβώς ένα χρόνο μετά. Για την επέτειο των περσινών μεγάλων στιγμών; Έτσι ακριβώς μοιάζει.  

Μαζί του, βρίσκεται (και) ο παίκτης του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν. Συμπατριώτες και φίλοι. Ανέβασε μάλιστα και κοινή τους φωτό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη Μύκονο και από κάτω έγινε χαμός από σχόλια φίλων των «ερυθρολεύκων» που του έστειλαν μήνυμα να κάνει… ψηστήρι για να έρθει στο λιμάνι ο Σαλάχ

Σημειωτέο πως ο Αχμέντ Χασάν δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή των Πειραιωτών στην Αυστρία, λόγω τραυματισμού. Ούτως ή άλλως ωστόσο, αναμένεται να παραχωρηθεί ξανά, σε ομάδα της Τουρκίας.

Σαλάχ

Σαλάχ και Μύκονος πάνε πακέτο

Τον ξέρουμε ως Egyptian King, αλλά τελικά ο Σαλάχ εξελίσσεται σε… King of Mykonos. Ακόμα ένας λάτρης ενός νησιού που βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι ένας από τους τοπ τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Μπορεί να είναι πανάκριβα εκεί πια για τους κοινούς θνητούς ή ακόμα και κάποιες καπετάνισσες, αλλά ΟΚ, ο Σαλάχ δεν έχει τέτοιες έγνοιες. Με βάση τους όρους του 3ετούς συμβολαίου που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022, αμείβεται με 21 εκατ. ευρώ το χρόνο και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των Reds. Μύκονοοοοοοος! Ξανά και ξανά.