Ένα βήμα απομένει στους Πειραιώτες για να φθάσουν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου τους για φέτος. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι στήθηκε από το ξεκίνημα της σεζόν με ορίζοντα τον τελικό της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης του ευρωπαϊκού βόλλεϊ, του CEV Challenge Cup.

Βλέποντας την ομάδα τους λοιπόν να επικρατεί εύκολα με 3-0 στο Ισραήλ, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί δεν κρατιούνται ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (15/03). Οκτώ μέρες λοιπόν πριν τη σπουδαία αναμέτρηση, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για τον δεύτερο τελικό που θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup!

Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους».

Η μισή δουλειά πάντως έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Τελ Αβίβ, με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί κυριαρχική εμφάνιση και να φθάνει άνετα στο τελικό 3-0 (25-20, 25-23, 15-16) αποδεικνύονταςότι δικαίως θεωρείτο το φαβορί για το τρόπαιο. Πλέον, στη ρεβάνς του αρκούν δύο σετ για να πανηγυρίσει το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1996 και το Top Teams Cup του 2005.