Στην πόρτα της εξόδου από τη Νάπολι φέρεται να βρίσκεται ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport».

Υποστηρίζεται πως το ραντεβού για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν κύλησε όπως αναμενόταν, με αποτελέσμα να αυξάνουν οι πιθανότητες, ο Ιταλός τεχνικός να υποβάλλει την παραίτησή του.
Το παράδοξο της περίπτωσης του, είναι ότι προέρχεται από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν, στο τέλος της οποίας στέφθηκε πρωταθλήτρια της Serie A η ομάδα του.

Μετά από ένα διάστημα αβεβαιότητας που ακολούθησε της συνάντησης του Ιταλού τεχνικού με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για την προοπτική της ανανέωσης, πάντως, η «Corriere Dello Sport» προχώρησε σε δημοσίευμα-«βόμβα» που αναφέρει ότι ο Σπαλέτι είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τους Παρτενοπέι.

Υπενθυμίζεται ότι μένει ένας ακόμα χρόνος στο συμβόλαιο του ανθρώπου που αναγέννησε τους Ναπολιτάνους την τελευταία διετία, ενώ το κλίμα δενβ έμοιαζε αφιλόξενο για τον ίδιο, αφού δήλωσε μόλις στις 13 Μαΐου πως οι συζητήσεις με τη διοίκηση κυλούσαν θετικά, προμηνύοντας τη συνέχεια στην συνεργασία των δύο πλευρών.

Τα σενάρια των αντικαταστατών

Ωστόσο, το νέο δημοσίευμα στην Ιταλία κάνει λόγο για ρήξη με τον Ντε Λαουρέντις που αν δεν γεφυρωθεί σύντομα, θα έχει ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Σπαλέτι. Το όνομα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται πρώτο στη λίστα των διαδόχων, με τους Γκασπερίνι, Ντε Τζέρμπι και Ιταλιάνο να ακολουθούν.