Ενώ όλα έδειχναν πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν έτοιμος να πάρει τον τίτλο στο χιλιάρι της ATP, Cincinnati Masters, «λύγισε» τελικά από τον αντίπαλό του Borna Coric. Ο Κροάτης και Νο. 152 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την ανατροπή και επικράτησε επί του Έλληνα τενίστα, ο οποίος ήταν και το φαβορί για την νίκη, με σκορ 2-0. στα σετ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση «όλο νόημα» στο twitter, μέσα από μία μπανιέρα.

Ο 24χρονος αθλητής ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο, κάτι που συνηθίζεται ως αποθεραπεία για αθλητές μετά από αγώνες.

Την εικόνα συνόδεψε με μια φράση-λογοπαίγνιο όπου αυστηρό ύφος, σοβαρό, βρεγμένα μαλλιά και κόκκινος από το κρύο, έγραψε «stay cool», μία φράση με «διττό νόημα». Υπονοεί αφενός την ψυχραιμία που χρειάζεται μετά από μία ήττα, όσο και την κυριολεκτική του κατάσταση, τον πάγο μέσα στον οποίο βρίσκεται.

Με τους νέους πόντους που μάζεψε από την πορεία του στο τουρνουά, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ανέβει 2 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα σκαρφαλώσει και πάλι στο Νο.5. Επόμενο μεγάλο βήμα του Έλληνα τενίστα από την Βουλιαγμένη, είναι το Grand Slam, US Open.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Γιατί έχει τόσο αυξανόμενη απήχηση;

Εθνική Ελλάδος: Αν δε μπορεί αυτό το υλικό να πάει 4άδα, ας το κλείσουμε το μαγαζί