Μια νέα ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά έκανε το Twitter να στραφεί εναντίον του για ακόμη μία φορά, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Στο νέο του tweet γράφει: «Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των αστέγων στους δρόμους».

Αυτή η ανάρτηση είναι η τελευταία σε μια σειρά από posts που έχουν βάλει τον Έλληνα τενίστα στο στόχαστρο. Οι ακόλουθοί του έσπευσαν να τον ρωτήσουν για το πώς θα έλυνε το πρόβλημα στη σίτιση των αστέγων. Τα περισσότερα από τα σχόλια, προφανώς, και ήταν ειρωνικά. Κανείς δεν έχει καταλάβει αν αυτά που γράφει, τα πιστεύει ή απλά τα δημοσιεύει για να προκαλέσει.

Αν και υπήρχαν εκείνοι που τον τρόλαραν, κάποιοι θεώρησαν το συγκεκριμένο του tweet ακραία προκλητικό για τους αστέγους. Δηλαδή αν έχει τόση περιουσία και ενδιαφέρεσαι για τους αστέγους γιατί να μην σπαταλήσεις ένα μέρος της για χάρη τους; Φτιάχνοντας ένα χώρο στέγασης και όχι φυτεύοντας δέντρα. Ίσως να του αρέσει κατά βάθος να τον κράζουν στα social.

Ο Τσιτσιπάς έκανε το tweet μετά από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του στο γρασίδι, στη Μαγιόρκα, ο οποίος τον έφερε στο νο5 της παγκόσμιας κατάταξης. Μόνος του βγάζει ξινή τη νίκη του. Εκεί που πας να τον αποθεώσεις για τις επιδόσεις του, πετάει από ένα tweet και σε ξενερώνει. Ο Τσιτσιπάς έχει τίτλους σε τρεις επιφάνειες(χώμα, σκληρή, γρασίδι) και έχει ανεβάσει τον πήχη για το Wimbledon.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου – Τα 2 πρώτα μετάλλια για την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Diego Maradona: Η ιατρική του ομάδα δικάζεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Qatar: «Κομμένα» τα one night stand στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου αλλιώς φυλάκιση για έως και 7 έτη