Σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπως τα πλέι οφ της Super League, δεν περισσεύει χρόνος για ξεκούραση, πολυτέλειες για να σκεφτείς πολύ τι και πώς θα το κάνεις. Το ένα ματς διαδέχεται το άλλο με μεγάλη ταχύτητα και οφείλεις ως ομάδα να είσαι πάντα σε ετοιμότητα, σώματος και πνεύματος. No matter what…

Ειδικά στις πολύ κρίσιμες «στροφές». Όπως η σημερινή, καλή ώρα. Τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ και τα πράγματα είναι ήδη οριακά.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με τον Ζοζέ Ανιγκό να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο των Πειραιωτών με το status του υπηρεσιακού. Οι Θεσσαλονικείς μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα θα τα παίξουν όλα για όλα, σε κάτι που μοιάζει με τελευταία ευκαιρία.

Μιλώντας για την Ένωση, έχει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς. Αυτή τη φορά μεταβαίνει στο Βόλο και θέλει να συνεχίσει από εκεί που το άφησε, κόντρα σε έναν αντίπαλο πάντως που μόνο αμελητέα υπόθεση δεν είναι.

Αυτό το κατάλαβε με τον άσχημο τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, μένοντας στο 0-0 με τους Θεσσαλούς στη Λεωφόρο. Το «τριφύλλι» δοκιμάζεται απόψε στην έδρα του Άρη, ο οποίος πήρε μεγάλο ψυχολογικό boost με την ισοπαλία και τον τρόπο κυρίως που αυτή ήρθε στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των playoffs

Τετάρτη 05 Απριλίου 2023

Βόλος-ΑΕΚ (18:00, CS1HD)

Άρης-Παναθηναϊκός (19:30, NSPRIME)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (21:00, CS1HD)