Ο σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ξεχώρισε στο Ευρωμπάσκετ, δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες σχολιάζοντας την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος. Αν και δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς, ο ίδιος δήλωσε πως η εμπειρία τον βοήθησε να ερωτευτεί και πάλι το μπάσκετ, καθώς τίποτα δεν είναι δεδομένο.

«Αυτό το καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα. Αυτή η φανέλα. Αυτή η σημαία. Με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ. Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα» έγραψε στην ανάρτησή του. Στις φωτογραφίες ποζάρει με τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, με τις φανέλες της Εθνικής.

Ο «Greek Freak» πέρα από τις φωτογραφίες με τα αδέρφια του, δημοσίευσε και ένα καρέ, όπου βλέπουμε τους τέσσερις μαζί με τη μητέρα τους, Βερόνικα, η οποία βρέθηκε σε όλους τους αγώνες. Η σχέση των αδερφών Αντετοκούνμπο είναι πολύ δυνατή και ο ένας στηρίζει έμπρακτα τον άλλο με κάθε ευκαιρί.

Μετά από τον αποκλεισμό από τη Γερμανία, ο Κώστας Αντετοκούνμπο φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά τους. Ο Κώστας  φαίνεται να κλαίει στο παρκέ, ενώ ο αδελφός του Θανάσης σπεύδει να τον αγκαλιάσει, θέλοντας να τον ηρεμήσει. Η εικόνα αυτή έγινε viral και συγκίνησε τους πάντες.