Στο Νο 3 της Παγκόσμιας κατάταξης στην WTA βρέθηκε ξανά η Μαρία Σάκκαρη, αφήνοντας πίσω την Paula Badosa. Η Ελληνίδα τενίστρια θα παλέψει για μια καλύτερη πορεία στο Σινσινάτι μετά το Roland Garros, κάτι που θα την «ανεβάσει» ψυχολογικά ενόψει του US Open. Στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης της 15ης Αυγούστου της WTA βρέθηκε ξανά και η Simona Halep, για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2021.

Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Τορόντο κέρδισε εννιά θέσεις και πλέον βρίσκεται στο Νο6. Οι Sabalenka, Pegula, Muguruza και Kasatkina έχασαν από μία θέση, μετά από την είσοδο της Halep.

Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κακή του πορεία στο Μόντρεαλ, έχασε δύο θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη και έπεσε στο Νο7, μια θέση μετά τον Novak Djokovic, πριν από το τουρνουά στο Σινσινάτι. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έχασε την 5η θέση, στην οποία βρισκόταν, ωστόσο έχει πιθανότητες να ανακάμψει και να ξανανέβει.

Ο Casper Ruud βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση, ενώ σημαντική ήταν και η άνοδος του Daniel Evans στο Νο23 (+ 16 θέσεις). Επίσης, ο Νικ Κύργιος επέστρεψε στην πρώτη τριαντάδα μετά από δύο χρόνια, στη θέση 28 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Το ξέσπασμά της για το αποτέλεσμα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα – «Το fairplay είναι μια άγνωστη λέξη»

Και γιατί να μην είναι ο Αντετοκούνμπο «μεγαλύτερος από τον Γκάλη»;

Άννα Κορακάκη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία της από την παραλία με μαύρο μπικίνι