Είναι γνωστό πως οι παίχτες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο περνούν πολλές ώρες μέσα σε ένα αεροπλάνο μιας και το πρόγραμμα αγώνων είναι πολύ απαιτητικό και οι αποστάσεις ανάμεσα στις πόλεις που διεξάγονται μεγάλες.

Γι’ αυτόν τον λόγο όλες οι ομάδες μετακινούνται με δικά τους αεροπλάνα προκειμένου να ελέχγουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της πτήσης των αστέρων που φορούν τη φανέλα τους. Αυτό που σίγουρα όμως δεν μπορούν να ελέγξουν είναι οι… κεραυνοί.

Ένα απίστευτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας για το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου. Τότε, οι Λος Άντζελες Κλίπερς ταξίδευαν προς το Ντένβερ για να αντιμετωπίσουν τους τοπικούς Νάγκετς. Το αεροπλάνο όμως χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να αρχίσει να χάνει ύψος και να επικρατήσει πανικός μεταξύ των επιβατών.

«Το αεροπλάνο έχανε ύψος συνεχώς και ακούγονταν ουρλιαχτά από τους επιβάτες ενώ ορισμένοι υπάλληλοι αποκάλεσαν μια από τις χειρότερες στιγμές που έχουν βιώσει σε μια πτήση… Λίγο μετά την ασφαλή προσγείωση στο Κολοράντο, οι παίκτες της ομάδας είδαν το ξεβαμμένο σημείο του αεροσκάφους το οποίο ήταν αποτέλεσμα του χτυπήματος του κεραυνού» ανέφερε ο γκαρντ της ομάδας, Έρικ Γκόρντον, προσθέτοντας ότι η τραγωδία αποφεύχθηκε χάρη στην ψυχραιμία και τις σταθερές κινήσεις του πιλότου.