Συζητήσεις προκάλεσε ένα αντικείμενο, που έμοιαζε σαν μαγνήτης, το οποίο είχε κολλημένο ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο στήθος του στο Roland Garros, στο ματς κόντρα στον Μάρτον Φούκσοβιτς. Μπορεί ο Σέρβος τενίστας να ρωτήθηκε σχετικά μετά αλλά φρόντισε να μη δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Roland Garros, επικρατώντας με 3-0 σετ του Μάρτον Φούτσοβιτς. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα βέβαια, δεν ήταν η απόδοση του “Νόλε” αλλά η μυστηριώδης συσκευή στο στήθος του.

Νόβακ Τζόκοβιτ

Ο Σέρβος έβγαλε την φανέλα του στη διακοπή ανάμεσα στα γκέιμ και οι κάμερες «συνέβαλαν» κάτι περίεργο στο στήθος του. Ήταν μία ασυνήθιστη στρογγυλή μεταλλική συσκευή, που στην συνέχεια την αντικατέστησε με μία άλλη..

Ο 36χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έδωσε την εξής απάντηση όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράγο για το αντικείμενο:

«Όταν ήμουν παιδί μού άρεσε πολύ ο Iron Man, γι’ αυτό προσπαθώ να μιμηθώ τον Iron Man. Η ομάδα μου παραδίδει μια απίστευτα αποτελεσματική νανοτεχνολογία που με βοηθά να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο, οπότε αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό της καριέρας μου», είπε ο Τζόκοβιτς. «Αν δεν ήταν αυτό, πιθανότατα δεν θα καθόμουν εδώ».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φημίζεται για τις… περίεργες μεθόδους του ώστε να παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο του τένις, αφού είχε ξεσηκώσει ξανά αντιδράσεις μετά από εισπνοές που έκανε από μπουκάλι, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι πρόκειται για «μαγικό φίλτρο».