Ελληνικά θα «μιλάει» απόψε όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη μεγάλη γιορτή του «βασιλιά των σπορ» στη Γηραιά Ήπειρο, τον τελικό του UEFA Super Cup, να διεξάγεται στη χώρα μας.

Η κάτοχος του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι, και η θριαμβεύτρια του Europa League, Σεβίλλη, θα κοντραριστούν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με έπαθλο τον τίτλο της απόλυτης πρωταθλήτριας στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ελλάδα με την UEFA να δημοσιεύει διαρκώς υλικό από τη χώρα μας. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο που έχουν αναρτηθεί είναι αυτό με την πανοραμική όψη του Ηρωδείου.

Όσον αφορά στα γηπεδικά στιγμιότυπα, η Μάντσεστερ Σίτι προπονήθηκε χθες στο γήπεδο του Ολυμπιακού και οι παίκτες της φαίνεται πως είχαν κέφια. Ο Φιλ Φόντεν επιχειρούσε διαρκώς «μαγικά» με ένα τακουνάκι του να ξεχωρίζει, ενώ φοβερές ήταν και οι εναλλαγές της μπάλας με τον Τζακ Γκρίλις.

Από την πλευρά του, ο απόλυτος σταρ των «μπλε», Έρλινγκ Χάαλαντ εντυπωσίασε περισσότερο με την ανέμελη κώμη του, καθώς φαίνεται πως κρατάει το καλύτερο στο γήπεδο για τους Έλληνες και μη φιλάθλους που θα τον παρακολουθήσουν απόψε.

Photo credits: Eurokinissi