Απειλές και εξαπάτηση τουριστών σε ταβέρνες και εστιατόρια. Ξυλοδαρμοί που φτάνουν στα όρια της δολοφονίας. Και τώρα παράνομο εμπόριο άγριας ζωής. Η Μύκονος δεν είναι πια ένα νησί, είναι μια παράλληλη διάσταση. Είναι το μότο του ΝΒΑ: where amazing happens. Απλώς αντί για το amazing, μπορεί ο καθένας να βάλει ό,τι επίθετο θέλει, αρκεί να υποδηλώνει μια ενόχληση, έναν εκνευρισμό με αυτόν τον χείμαρρο ειδήσεων που έχουμε διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες για το νησί.

Μετά τον εκβιασμό και την εξαπάτηση τουριστών από ταβέρνες και εστιατόρια, μετά τον ξυλοδαρμό επιχειρηματία που παραλίγο να τον αφήσει νεκρό, μετά την 28χρονη με τα ναρκωτικά, είδαμε το Σαββατοκύριακο να παρελαύνουν στο νησί δύο λιοντάρια και μια τίγρης, εννοείται μέσα στα κλουβιά γιατί άμα έχεις λεφτά, πρέπει να δείξεις το πόσο λίγος είσαι στο μυαλό και να πουλήσεις μούρη σαν τον Μάικ Τάισον στον  Hangover που έβγαζε βόλτα την τίγρη του με λουρί.

Επειδή όμως ξέρουμε ότι η Μύκονος έχει πολύ μεγάλο potential ακόμα για να γίνει μια Μέκκα του εκκεντρικού και εξοργιστικού, έχουμε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για να είναι τα λιοντάρια κάτι το σύνηθες, ως και ξεπερασμένο. Έτσι, μετά τα λιοντάρια και την τίγρη, θα θέλαμε να δούμε τα εξής:

Όλο το Area 69

Τόσες δεκαετίες ακούμε ότι οι Αμερικάνοι έχουν αιχμαλωτίσει κάποιον εξωγήινο και του κάνουν πειράματα ή προσφάτως είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο που έδειχνε κάτι που έμοιαζε με ΑΤΙΑ να περιπλανάται στον ουρανό. Ε, δεν δικαιούται η Μύκονος, έστω και την καλοκαιρινή περίοδο, να έχει έναν εξωγήινο και να τον εκθέτει κάπου..;

Μια μπλε φάλαινα κι έναν λευκό καρχαρία σε υποθαλάσσιο κλουβί

Λιοντάρια και τίγρεις είναι κάτι το εύκολο. Ποιος όμως έχει τα κότσια να διοργανώσει έναν αγώνα ΜΜΑ ανάμεσα σε μια μπλε φάλαινα κι έναν λευκό καρχαρία; Μόνο οι οραματιστές και πιονέροι επιχειρηματίες του νησιού των ανέμων.

Το σπίτι όπου κρύβονται όλοι οι «νεκροί» διάσημοι

Μέριλιν Μονρό, Έλβις Πρίσλεϊ, Κερτ Κομπέιν, Έιμι Γουαϊνχάουζ και πόσοι άλλοι έχουν κρυφτεί σε μια έπαυλη σε μια απομονωμένη νησία κάπου στον Ειρηνικό και ζουν τη ζωάρα τους κι εμείς δεν έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε. Σαν μια άλλη Χαμένη Ατλαντίδα, η Μύκονος θα τους φέρει όλους να δώσουν μια τεράστια συναυλία και τα κέρδη της θα πάνε στο ταμείο στήριξης μπράβων και συνοδών πολυτελείας.

Το Upside Down από Stranger Things

Ο Βέκνα και ο Ντέμογκοργκον θα μπορούσαν να κάνουν ένα ωραιότατο ντουετάκι και να απορροφούν κόσμο στην ενδιάμεση διάσταση, ιδίως τους τουρίστες που δεν δέχονται να πληρώσουν 600 ευρώ για καβουροπόδαρα ή 45 ευρώ για τοστ γαλοπούλα-τυρί.

Την Amber Heard να αφήνει περιττώματα σε μαξιλάρες πάνω σε ξαπλώστρες στην Ψαρρού

Δεν ξέρουμε αν θα είναι δικά της ή του σκύλου της, αλλά σε κάθε περίπτωση, τώρα που η καριέρα της στο Χόλιγουντ δεν προβλέπεται ιδιαίτερα ευοίωνη, είναι μια καλή αλλαγή καριέρας να εκμεταλλευτεί αυτό της το χάρισμα. Πώς κυκλοφορούν άνθρωποι και σου λένε για μασάζ με μια τιμή; Έτσι και η Amber Heard θα ρωτάει τους πλούσιους παριστάμενους στις πανάκριβες παραλίες της Μυκόνου, αν θέλουν να τους αφοδεύσει την ξαπλώστρα για ένα ποσό από 1.000 ευρώ και πάνω.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ναι, η Μύκονος είναι πανάκριβη και απλησίαστη…Ε, και;

Μην αρχίσουμε πάλι να λαϊκίζουμε για τα χιλιάρικα στις συναυλίες στη Μύκονο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο – Ο φακός τον εντόπισε στην Ψαρρού με την οικογένειά του