Το όμορφο happening με τους ομαδικούς εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκη που έγινε viral χθες, δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Μόλις πριν από 5 χρόνια είχαμε δει έναν Εξορκιστή Φλωρινιώτη με φωσφορίζουσα και λαμέ αμφίεση να έχει σε μια αίθουσα ξενοδοχείου ένα τεράστιο κοινό και να αποτάσσει από μέσα τους τον Διαβολάκο. Ο εξορκισμός είναι η νέα χιπστεριά και δεν πρέπει να μείνει μόνο στις εκδηλώσεις που γίνονται αραιά και πού.

Η ίδια συναγωγή ή αίρεση ή «Ναι ρε συ» – πείτε την όπως θέλετε – έδωσε νέο σόου χθες στη συμπρωτεύουσα και μάλιστα αναφέρει πως πλήθος νέων εμφανίστηκε και με πολλή χαρά και διάθεση παραδόθηκαν στα χέρια των ειδικών για να αρχίσει ο εξορκισμός. Δε μας φαίνεται και παράξενο βέβαια, γιατί αν περνάς το 75% της ημέρας σου σε φραπεδιές και το υπόλοιπο 25% σε κανένα Casper ή σε κανένα Μαρκίζ, ένας εξορκισμός ποτέ δεν έβλαψε.

Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα χώρος για καλύτερο μάρκετινγκ και εξάπλωση του μηνύματος που έχει ο Εξορκισμός. Κι επειδή αν δεν τα έχεις καλά με τα μίντια κι αν δεν έχεις και στην κατοχή σου μερικά για να προπαγανδίσεις, δουλίτσα δε γίνεται, εμείς έχουμε να προτείνουμε μερικά έντυπα που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την πορεία τους για το φανατικό κοινό των εξορκισμών.

Εξορκισμός και Νέοι Γονείς

Είστε για χρόνια στο γκρουπ Μανούλες του Facebook; Σας έχει ταράξει η λογοκρισία και δε μπορείτε ελεύθερα να αναρωτηθείτε αν τρώγοντας τον πλακούντα σας θα βγει το παιδί σας πιο έξυπνο και στρέιτ; Τότε αυτό το περιοδικό είναι για εσάς. Ειδικοί επιστήμονες γράφουν για το πότε είναι η κατάλληλη ηλικία να κάνει το παιδί σας τον πρώτο του εξορκισμό, σας φέρνουν σε επαφή με τους καλύτερους στην αγορά και σας καθοδηγούν για το τι πρέπει να τρώει το παιδί μετά τον εξορκισμό.

Εξορκισμός και λάθος χρήση των λέξεων Σουβλάκι, Αλοιφή, Σάντουιτς

Αν το παιδί σας λέει σουβλάκι και εννοεί το τυλιχτό με πίτα, αν λέει σος, αν λέει σάντουιτς και δεν είναι σε σουβλατζίδικο, τότε ο εξορκισμός είναι αναγκαίος και με τη διαδικασία του κατ΄επείγοντος. Κάτι έχει πάει σωστά και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί. Το παιδί πρέπει να γυρίσει στις λάθος εργοστασιακές ρυθμίσεις και να λέει σουβλάκι αυτό που είναι στο μικρό καλάμι (μήπως το λένε καλαμάκι ρε καρντάσια;), να λέει αλοιφές τις σάλτσες και να λέει σάντουιτς το τυλιχτό και παντόφλα το σάντουιτς στα σαντουιτσάδικα.

Βογγ

Δεν ξέρετε τι να φορέσετε στον πρώτο σας εξορκισμό; Είστε μήπως καλεσμένοι στον εξορκισμό ενός φίλου; Το περιοδικό Βογγ θα σας μιλήσει για τις τάσεις της αγοράς, θα σας παρουσιάσει τις κολεξιόν των φημισμένων Οίκων του Εξορκισμού όπως Annabelle Wintour, Wintour Is Coming (αυτά τα δύο είναι για γυναίκες και για άντρες), Ακέφαλος Γαβαλάρης κ.α. Το πιο hot piece της εποχής είναι το demon jinn.

Travel and Exorcism

Υπάρχει ο οινοτουρισμός, ο αγροτουρισμός, ο κοινωνικός τουρισμός, ο σεξοτουρισμός. Ε, ας υπάρξει και ο Εξορκισμοτουρισμός. Ποια είναι φέτος τα places to be για να δείτε εντυπωσιακούς εξορκισμούς, πώς το κάνουν σε άλλες χώρες και προτάσεις για μπανγκαλόους που είναι exorcism friendly, είναι κάποια από τα αφιερώματα που θα διαβάσει κανείς. Υπάρχει πάντοτε και το ειδικό ένθετο, ο Σεξορκισμός. Όχι, δεν είναι κάποια goth πορνοταινία. Είναι εξορκισμός για όσους έχουν εθιστεί στο σεξ, όπως ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι από τα X-Files, και τα sexorcism retreats που διοργανώνονται από την Ιερά Εξορκιστική Σύνοδο είναι τα events της χρονιάς, καθώς διαρκούν μια εβδομάδα.

Επίσης, μην ξεχάσουμε τις προσφορές από αεροπορικές που έχουν ειδικούς προορισμούς για εξορκισμό όπως η Vampiremirates, η WizardAir, η Κατάρα Airways, η Zombie Airlines και η Ryan Air. Ναι, η τελευταία είναι πραγματική, αλλά για να φτάσεις στον προορισμό σου ζωντανός και χωρίς να σου αδειάσουν το πορτοφόλι με όλα τα additional κόστη, έχεις κάνει ευχέλαιο, βουντού και εξορκισμό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

5 καλλιτεχνάρες από τα «Παρατράγουδα» που ίσως έχουν περισσότερο ταλέντο από τον Fy και τον Daddy

We are for the festivals: Τα πράγματα που αγοράζαμε μικρά από τα πανηγύρια

Τα 5 πιο άκυρα πράγματα που έχουμε δει στο Tinder