Λίγο μετά την ακροαματική διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας κρατάει την Εύα Καϊλή για ακόμα έναν μήνα στη φυλακή, ο δικηγόρος της, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος βγήκε από το δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί. Οι δηλώσεις του έγιναν στα γαλλικά και  η προφορά του, καθώς δεν ήταν ιδιαιτέρως γαλλική, έγινε αντικείμενο χιούμορ, διαδικτυακού τρολαρίσματος, ακόμα και χλεύης.

Ειδικά οι λέξεις «corrumpue» και «jamais» που αποτυπώθηκαν προφορά ως «Κορωπί» και «Ζαμέ», έκαναν όσο πιο viral γινόταν το βίντεο με τις δηλώσεις του, με ιστοσελίδες γνωστές για τα σατιρικά βιντεάκια τους να μη χάνουν την ευκαιρία και να τρολάρουν πολύ τον δικηγόρο της κ. Καϊλή.

Μέχρι και το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών έκανε το λεγόμενο instant marketing και έβγαλε μια ανάρτηση στα social media για τα μαθήματα γαλλικών που προσφέρει.

Μετά από δύο 24ωρα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος πήρε θέση για το τρολάρισμα, συμμετέχοντας και ο ίδιος, ενώ αναγνώρισε πως η προφορά του ήταν όντως κακή.

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω οτι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e)και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais).Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμη για χιούμορ, σχόλια, ειρωνία».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κακοκαιρία ιστορικών διαστάσεων στις ΗΠΑ: Viral η φωτογραφία με το πιρούνι και τα μακαρόνια να στέκονται στον αέρα

Ρουμανία: Συγκλονίζει το βίντεο μέσα από το λεωφορείο λίγο μετά τη σύγκρουση

Ίλιον: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 6 μαθητές για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου