Ποια πανδημία, ποια κλιματική αλλαγή, ποιοι Ταλιμπάν; Αν νομίζατε ότι αυτά είναι η μόνη απειλή για την ανθρωπότητα τότε είστε πολλοί γελασμένοι. Στην πραγματικότητα μια ανώτερη δύναμη είναι αυτή που θα αλλάξει μια για πάντα τις ζωές μας και θα καταστρέψει τον πλανήτη Γη – σαφώς δεν αναφερόμαστε σε καμία θρησκευτική οντότητα ούτε σε ένα zombie apocalypse που φοβούνται οι αντιεμβολιαστές-.

Η απειλή έρχεται από τους αγαπημένους μας εξωγήινους, που για χρόνια τους ακούγαμε. Πλέον θα μπορούμε να τους δούμε κιόλας, καθώς οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ συνεχίζουν την αναζήτησή τους για εξωγήινη ζωή. ‘Ενα νέο site – σαν gps- θα επιτρέπει στους κάτοικους των ΗΠΑ να παρακολουθούν και να καταγράφουν τα UFO. Ευτυχώς είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά μας.

Ναι, αλλά αν επεκταθούν και διασπείρουν και τον κορονοϊό; Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για το μέλλον μας επιτέλους; Από την άλλη, αν το καλοσκεφτούμε μια εξωγήινη εισβολή δεν ακούγεται και τόσο κακή, οπότε μπορούμε να αρχίσουμε να συμφιλιωνόμαστε με την ιδέα. Ίσως, να είναι εξελιγμένα είδη και η ανάμειξη τους με το ανθρώπινο είδος να απωθήσει μια για πάντα τους ιούς και κάπως έτσι θα γίνουμε immune. Μήπως τελικά όλα έγιναν εσκεμμένα μετά από συζήτηση του Bill Gates με τον πρόεδρο της κοινότητάς τους για να επικρατήσουν τα UFO στη Γη;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απασχολούν ήδη εκατομμύρια συνωμοσιολόγους, που έχουν καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι πίσω από την πανδημία γενικότερα, ειδικά αν έχουν δει τα θεάματα ιπτάμενων στοιχείων αγνώστου ταυτότητας, που διαθέτει το UFO Discovery, τα οποία χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960.

https://www.intronews.gr/parenergeies-tou-emvoliou-pou-tha-epeithan-kai-ton-pio-skliropyriniko-arniti-na-to-kanei

Με πάνω από 70.000 καταγεγραμμένες εμφανίσεις, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τον ιστότοπο ανά πόλη, πολιτεία, σχήμα «αεροσκάφους», έτος και διάρκεια. Με λίγα λόγια 70.000 άτομα έχουν δει UFO,  με τους περισσότερους να λένε ότι εντόπισαν ένα «μπλε φως να αιωρείται πάνω από τον ωκεανό».

Σε μια έκθεση του 1969 περιγράφει το να βλέπεις UFO σαν «ημιδιαφανείς μπάλες φωτός 12 ιντσών που είναι αισθητά όντα». Καμία από τις αναφορές δεν επαληθεύεται, φυσικά.

Παραμένουν ανεξήγητα τα φαινόμενα αυτά

Τον Ιούνιο, το Πεντάγωνο δημοσίευσε την αταξινόμητη αναφορά του σχετικά με τις παρατηρήσεις UFO. Η έκθεση δεν βρήκε κανένα στοιχείο εξωγήινης τεχνολογίας και αντίθετα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα είναι ακόμα ανεξήγητα.

Σύμφωνα με τους The New York Times, η έκθεση αναφέρει ότι η πλειοψηφία των 120 περιστατικών UFO τις τελευταίες δύο δεκαετίες δεν προέρχονται από αμερικανικό στρατό ή προηγμένη τεχνολογία της αμερικανικής κυβέρνησης. Αυτός ο προσδιορισμός αποκλείει το ενδεχόμενο οι παρατηρήσεις να ήταν προγράμματα που η κυβέρνηση ήθελε να κρατήσει μυστικό.

Αλλά αξιωματούχοι δήλωσαν στο δημοσίευμα ότι αυτό είναι το μόνο συμπερασματικό εύρημα από την έκθεση, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα να υπάρχουν όντως εξωγήινοι, δεν μπορεί να καταργηθεί επίσημα.