Κάποτε βλέπαμε τα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια και γελάγαμε με τους εν δυνάμει καλλιτέχνες που παρουσιάζονταν κατά καιρούς στην εκπομπή. Η ζωή τα έφερε έτσι, όμως, που η μουσική βιομηχανία μας εκδικείται. Karma is a bitch. Οι σημερινοί «καλλιτέχνες» που τρεντάρουν ωχριούν μπροστά στα αστεράκια της Πάνια.

Σίγουρα κάποιοι παλιοί από τα «Παρατράγουδα» είχαν πολύ μεγαλύτερο ταλέντο από τους σημερινούς τραγουδιστές. Στην πραγματικότητα έχουν βγάλει δυνατά hits. Ίσως στην εποχή του Tik Tok να είχαν μια καλύτερη θέση στην κοινότητα των celebrities. Πάντως έχουν μείνει αξέχαστοι με τον δικό τους τρόπο σαν trash icons.

Μήπως ήμασταν πολύ σκληροί μαζί τους; Πλέον ακόμα και τη γάτα σου σε οίστρο αν ηχογραφήσεις, μαζί με ένα πιασάρικο beat θα γίνει επιτυχία. Για αυτόν τον λόγο πιστεύουμε ότι οι πέντε παρακάτω ειδικά θα μπορούσαν σήμερα να κάνουν καλύτερη καριέρα από τον Fy και τον Daddy.

Τα «Παρατράγουδα» που θα έκαναν καριέρα σήμερα

Παρασκευάς

Γνωστός και ως Βας Βας. Με το ομώνυμο τραγούδι του έκανε πάταγο στο γυναικείο φύλο κι έκλεβε καρδιές. Το τραγούδι του ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που κυκλοφόρησαν μέσα από την εκπομπή της Πάνια. Σήμερα όλες οι δισκογραφικές θα σφάζονταν για να τον «κλείσουν».

Τσίλα

Η μαύρη γαζέλα κυκλοφόρησε ένα από τα πιο αξιόλογα τραγούδια των «Παρατράγουδων», το «Μαύρη». Δεν αναφερόταν, βέβαια, στο χρώμα του δέρματός της, αλλά στην μαύρη της ζωή. Και σκηνική παρουσία είχε και τραγουδούσε στα γαλλικά στο ρεφρέν πάνω σε ρυθμό τσιφτετελιού! Τι καλύτερο υπάρχει σήμερα; Θα μπορούσε να γίνει μια από τις κορυφαίες perfmorers.

Κάτμαν

Ο Νίκος Κατέλης ή Κάτμαν αποτέλεσε σήμα κατατεθέν για την εκπομπή. Πλέον είναι ένα cult είδωλο κι ακόμα και σήμερα απασχολεί τα μέσα. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία μαζί του, θυμίζοντάς μας τις παλιές καλές εποχές. Πάντως το «Ο Εραστής σου» ήταν ένα χορευτικό hit, που σε ξεσηκώνει ακόμα και σήμερα. Σίγουρα είχε περισσότερο ρυθμό από το «NISI». Στην τελική δεν διαφέρουν και πολύ οι στίχοι…

https://www.youtube.com/watch?v=UvM6Rr7Hg-g

Η γυναίκα Μαραντόνα

Όσο ο Μαραντόνα παραμένει θρύλος, τόσο και η Εύα Θεοδωροπούλου. Η γυναίκα ποδοσφαιρίστρια έκανε γνωστό ότι οι γυναίκες μπορούν να παίξουν μπάλα με τακούνι πριν γίνει cool. Το «Πάρε πόδι» θα μπορούσε να αποτελεί έναν φεμινιστικό ύμνο και εκείνη φιγούρα της γυναικείας ενδυνάμωσης. Ποιά αλλη τραγουδάει, χορεύει και κλωτσάει μπάλες ταυτόχρονα;

https://www.youtube.com/watch?v=TkmEb1Njzwc

Θανάσης Ηλίας

«Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι, δεν κωλώνει» και θα κάνει τα πάντα. Ένα ακόμα θεματικό κομμάτι που σε ξεσηκώνει. Δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι έχει μια ιδιαίτερη χροιά. Σίγουρα σήμερα θα μπορούσε να βγάλει ένα λαϊκό κομμάτι και να σαρώσει σε TikTok και Spotify.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Νίκος Alice Καρβέλας: Η ροκ εμφάνισή του στο γήπεδο που έγινε viral

«Με το μυαλό θα αποτρέψω μία πυρηνική επίθεση»: 3 άτομα που θα μας έσωζαν αν αποτύχει το πλάνο του Uri Geller

50 Cent: Οι πιο value από το live του επιλογές για να ξοδέψεις τα 970 ευρώ