Σου έχει τύχει ποτέ θα θέλεις να δεις μια σειρά τόσο πολύ που δεν μπορείς να περιμένεις; Σίγουρα είναι εύκολο να ανοίξεις το Netflix και να κάνεις έναν μαραθώνιο, ωστόσο όταν έχεις υποσχεθεί στην σχέση σου ή στην παρέα σου ότι θα δείτε μαζί τα νέα επεισόδια, τα πράγματα περιπλέκονται.

Όλοι το έχουμε κάνει έστω και μια φορά, παραβιάζοντας τις ιερές βραδιές «Netflix and Chill», μην το αρνείσαι. Υπάρχουν, όμως, πολλοί τρόποι για να δεις μια σειρά στα «κρυφά» και να μην το αντιληφθεί ποτέ κανείς.

Οι κινήσεις είναι μετρημένες και πολύ λεπτομερείς, τόσο που στο τέλος θα πιστέψεις ότι όντως κάνεις κάτι παράνομο που δεν πρέπει με τίποτα να μαθευτεί. Αν τα παρακάτω οδηγήσουν σε χωρισμό δεν είναι δική μας ευθύνη!

Αρχικά γύρνα την μπάρα στο 00:00

Όλοι όσοι έχουμε λογαριασμό στο Netflix με κάποιον ξέρουμε ότι και αυτός έχει πρόσβαση και στο προφίλ μας – όπως αντίστοιχα και εμείς στο δικό του-. Αν βλέπεις κρυφά μια σειρά, θα πρέπει να έχεις σκεφτεί όλα τα πιθανά σενάρια.

Για να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου, μετά από κάθε επεισόδιο που τελειώνει, δεν έχεις να κάνεις τίποτα παρά μόνο να γυρίσεις την μπάρα στην αρχή. Έτσι, δεν θα μπορεί να καταλάβει κανείς ποια επεισόδια έχεις δει, εάν μπει στο προφίλ σου καταλάθος – ή εσκεμμένα-. Πονηρή είμαι.

Κάνε τον ανήξερο

Προφανώς και δεν πρέπει να σου ξεφύγει κάποιο στοιχείο από τα επόμενα επεισόδια, καθώς θα σε υποψιαστούν. Βέβαια, και πάλι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δικαιολογία ότι σου έκαναν spoiler ή ότι το διάβασες κάπου.

Εν πάση περιπτώσει, εσύ πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να βλέπεις κάτι καινούργιο. Όταν οι άλλοι δίπλα σου θα ξαφνιάζονται με τα πιστολίδια και τις ερωτικές σκηνές, τότε και εσύ πρέπει να ακολουθείς το hype.

Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις από το να δεις κάτι για δεύτερη φορά είναι να το παίξεις νυσταγμένος, αλλά παράλληλα να επιδιώξεις να δουν την συνέχεια χωρίς εσένα.

Αν συνεχίσουν θα πρέπει να το «παίξεις» σπασμένος/η με την κίνηση του συντρόφου ή τον φίλο σου, ενώ θα πρέπει να τονίσεις ότι δεν θες να ξέρεις με τίποτα τι συνέβη. Θα βγεις και από επάνω στο τέλος.

https://www.intronews.gr/5567-2-sex-education-spiti-otis

Διέγραψε το ιστορικό στο Netflix

Αν κάποιος είναι πολύ περίεργος και πιστεύει ότι ένα μυστήριο πλανάται στον αέρα – την έχει δει Σέρλοκ Χολμς με λίγα λόγια- είναι ικανός να ψάξει μέχρι και το ιστορικό σου στο Netflix. Ναι είναι τραβηγμένο, αλλά γίνεται.

Πήγαινε, λοιπόν, στο μενού και πάτα στον λογαριασμό σου. Στην συνέχεια επέλεξε View και μετά Viewing Activity, όπου υπάρχει μια λίστα με όλα τα επεισόδια που έχεις δει. Μπορείς να αφαιρέσεις κάποιο από αυτήν απλά πατώντας «remove». Προσοχή, όμως, μπορεί να πάρει ένα 24ωρο για να γίνει η αλλαγή!

Κάνε τους άλλους να ξενερώσουν

Έχεις τελειώσει την σεζόν και έχεις δει πολλά παραπάνω από τους φίλους ή τον σύντροφό σου, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο πρώτο επεισόδιο -που είδατε μαζί πριν από μια εβδομάδα-.

Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορείς να πετάς απροσάρμοστες πληροφορίες που άκουσες από κάποιον ή που διάβασες στα σχόλια κάτω από άρθρα στο internet, με σκοπό να τους κάνεις να μην θέλουν να δουν την συνέχεια.

Ωστόσο, εσύ θα πρέπει να υποστηρίζει σθεναρά ότι δεν είναι σωστό να παρατήσετε κάτι στη μέση, ούτε πρέπει να προδικάζετε τα πράγματα. Το πιο πιθανό είναι ή να δουν μόνοι τους την συνέχεια από περιέργεια ή να την παρατήσουν τελείως. Κερδισμένος θα βγεις μια ή άλλη.