Η γνωστή σειρά «The Crown» που διαδραματίζει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η οποία σάρωσε στην 73η τελετή απονομής των Emmy, κερδίζοντας συνολικά πέντε βραβεία, θέλει να συμπεριλάβει στο cast της έναν Έλληνα ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκας στο MEGA ο Αλέξης Μίχας, έχει δεχθεί πρόταση για να κάνει την εμφάνισή του στο The Crown. Δεν είναι γνωστό, ωστόσο, αν θα κλείσει η συμφωνία.

Συγκεκριμένα, κλήθηκε να υποδυθεί έναν Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος είχε προσωπική σχέση με το ζεύγος του Καρόλου και της Νταϊάνα και τους είχε φιλοξενήσει τη δεκαετία του ’90 στο σκάφος του.

Ωστόσο, ο Μπιμπίλας δεν είναι ο μόνος που θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην σειρά. Υπάρχουν και άλλοι Έλληνες celebrities που δικαιωματικά τους ανήκει ένας ρόλος στην επική σειρά και στην βασιλική οικογένεια.

Τζέιμς Καφετζής

Νούμερο ένα επιλογή για το cast. Θα μπορούσε άνετα να παίξει τον Πρίγκιπα Χάρι στην εφηβεία του και σίγουρα αν τον έβλεπαν οι παραγωγοί της σειράς θα τον ζητούσαν σαν τρελοί. Όχι μόνο μοιάζουν εξωτερικά, αλλά οι ομοιότητες του χαρακτήρα τους είναι εμφανείς.

Αυτό το επαναστατικό πνεύμα που διακατέχει και τους δύο – μιλάω για το Megxit του ενός και την ρήξη στην σχέση με τον Ατζούν του άλλου – δεν είναι τυχαίο. Ίσως να μιλάμε για τον ετεροθαλή αδερφό του Πρίγκιπα Χάρι.

Κλέλια Ρένεση

Μπορεί ο ρόλος της Meghan Markle να μην υπάρχει ακόμα στην σειρά, ωστόσο πιστεύουμε ότι η Κλέλια θα μπορούσε να προσαρμοστεί άνετα στον ρόλο. Εμφανισιακά δεν είναι ολόιδιες, ωστόσο έχει γίνει γνωστή για τις επαναστατικές τις ιδέες, που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία της Meghan. Οπότε, vote it.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Βίκυ Καγιά

Η ίδια θα προτιμούσε να παίξει την Mary Poppins και να τραγουδάει ανενόχλητη «super‐cali‐fragil‐istic‐expi‐ali‐docious», αλλά εμείς πιστεύουμε ότι θα ταίριαζε καλύτερα στον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το αξάν της δεν μπορεί να συγκριθεί με καμίας, και μιας και εγκατέλειψε το φετινό GNTM, ίσως να ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή στην καριέρα της.

Μην ξεχνάμε ότι η ηθοποιία την έχει τραβήξει και στο παρελθόν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο»;

Κώστας Μπακογιάννης

Ο Δήμαρχος Αθηνών θα μπορούσε να ταυτιστεί άνετα με τον συστημικό Πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος πάντα τηρεί τους κανόνες. Μια ομοιότητα επίσης θα μπορούσε να πει κανείς ότι αχνοφαίνεται.

Μπακογιάννης

Χρυσούλα Διαβάτη

Η Χρυσούλα είναι γνωστή για το επικριτικό ύφος της και τον σκληρό χαρακτήρα της. Θέλει να τηρούνται οι κανόνες και τα πρωτόκολλα, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ. Ό,τι λέει είναι νόμος, οπότε ένας τέτοιος βαρύς ρόλος της ανήκει δικαιωματικά – όπως και το στέμμα-.

Μάρκος Σεφερλής

Δύο φαινομενικά διαφορετικοί χαρακτήρες, που μπορεί να κάπου συναντιούνται. Ίσως ο Μάρκος να αποτελεί την χαρούμενη -και καταπιεσμένη- πλευρά του Πρίγκιπα Καρόλου. Είναι το βλοσυρό ύφος και βλέμμα, είναι τα έντονα χαρακτηριστικά; Κάτι παραπέμπει στον Πρίγκιπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jan Törstedt (@spanienevents)

σεφερλής