Η Demi Lovato φαίνεται να έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με τους εξωγήινους, καθώς πλέον μπορεί να τους αφουγκραστεί και να καταλάβει τα προβλήματά τους.

Πιστεύει, λοιπόν, ότι η κοινωνία πρέπει να αποφεύγει τη χρήση του όρου «εξωγήινος», όταν αναφέρεται στα UFO. Οι εξωγήινοι ήταν από καιρό η καθομιλουμένη λέξη για τα όντα του διαστήματος – όποια και αν είναι αυτά- και είναι ένας όρος που υπάρχει στο λεξικό μας εδώ και δεκαετίες.

Ωστόσο, ο όρος έχει άλλη σημασία για τους ανθρώπους εδώ στη Γη και συνήθως δίνεται σε εκείνους που δεν ανήκουν ή δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε μια συγκεκριμένη κοινότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Demi Lovato πιστεύει ότι ο κόσμος χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τον όρο επιπλέον επίγειοι ή ET για συντομία εάν θέλουμε να αναφερθεί στα όντα που θα μπορούσαν τελικά να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Σε μια συνέντευξη στο Pedestrian.TV, η τραγουδίστρια εξήγησε γιατί πιστεύουν ότι πρέπει να βελτιώσουμε το λεξιλόγιο μας γύρω από αυτούς. Μην τους εξοργίζετε, λοιπόν, γιατί μια εισβολή δεν αποτελεί και απίθανο σενάριο για το 2021. Ευτυχώς υπάρχει και η Lovato να μας μεταφέρει τα αιτήματά τους.

Η νέα σειρά της Lovato αφιερωμένη στα UFO

«Πιστεύω πραγματικά ότι αν υπήρχε κάτι εκεί έξω που θα ήθελαν να μας το κάνουν, θα είχε συμβεί μέχρι τώρα. Αλλά, νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να τους αποκαλούμε εξωγήινους γιατί είναι υποτιμητικός όρος για οτιδήποτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μου αρέσει να τους λέω ETs!» είπε η Demi.

Με αυτά τα σχόλια προώθησε τη νέα της τηλεοπτική σειρά, Unidentified, που θα προβάλλει η Peacock, όπου εξετάζουν επιπλέον επίγειους και τι γνωρίζουμε γι ‘αυτούς. Σε τέσσερα επεισόδια η 29χρονη τραγουδίστρια με τον σύντροφό της και την αδερφή της, αναζητούν «την αλήθεια για τα φαινόμενα των UFO».

Η Demi παραδέχτηκε ότι όλη την ζωή της πίστευε στους εξωγήινους και είναι χαρούμενη που μπορεί για πρώτη φορά στην καριέρα της να «κολυμπήσει και σε ξένα νερά». «Αυτό ήταν το φυσικό επόμενο βήμα. Ήθελα να καταγράψω ό, τι πέφτει όταν πηγαίνω και ψάχνω για αυτά τα UFO, έτσι ώστε οι θαυμαστές μου να μπορούν να έρθουν μαζί».