Μια ομάδα από Ρεπουμπλικάνους αποφάσισε να ξοδέψει τις οικονομίες της για να αγοράσει χώρο στο billboard στη Νέα Υόρκη. Στόχος τους ήταν να τρολάρουν τον Donald Trump. Μιλάμε για μια πολύ καλή επένδυση χρημάτων.

Οι Ρεπουμπλικάνοι χρησιμοποίησαν την αφίσα για να υπενθυμίσουν στον Trump ότι είναι ένας χαμένος. Εξαγριωμένοι που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε να προβάλλει αστήρικτους ισχυρισμούς για τη νίκη του πέρυσι στην ψηφοφορία, η οποία έσπασε τα ρεκόρ, η Ρεπουμπλικανική παράταξη ήθελε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι σίγουρα έχασε.

Κόστισε στην ομάδα περίπου 250.000 $ για να ανεβάσουν όλες τις πινακίδες, ωστόσο πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για να περάσει το μήνυμα που ήθελε.

Δικαιολόγησαν την πράξη τους στο Twitter, γράφοντας: «Σήμερα, οι Republicans for Voting Rights (RVR) ξεκίνησαν μια καμπάνια διαφημιστικών πινακίδων σε όλη τη χώρα ως απάντηση στις απερίσκεπτες εκκλήσεις των Ρεπουμπλικάνων για ψευδές αποτέλεσμα στις εκλογές του 2020».

Η ομάδα έχει δημιουργήσει αυτές τις τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες σε πολιτείες που σκέφτονται να ξεκινήσουν ελέγχους όλων των ψήφων που έγιναν για τις εκλογές στις ΗΠΑ το 2020, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Georgia, η Florida, το Texas, η Pennsylvania, η Arizona και το Michigan.

Δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα ο Trump

Ο Trump και το κόμμα του ζήτησαν έρευνες για το πώς ψήφισαν οι Αμερικανοί στις 5 Νοεμβρίου, καθώς με βάση τις θεωρίες της συνωμοσίας τους, τον εξαπάτησαν για να κερδίσει ο Joe Biden. Ένα χρόνο μετά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ότι έχασε.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, πολλές από τις αγωγές και τις νομικές του προκλήσεις είτε απορρίφθηκαν, είτε επιβεβαίωσαν ότι οι Δημοκρατικοί κέρδισαν.

Η ομάδα των Ρεπουμπλικάνων για τα δικαιώματα ψήφου προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ο Trump δεν ανανέωσε την θητεία του, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι συντηρητικοί Αμερικανοί επέλεξαν να ψηφίσουν τον Biden πέρυσι.

«Ένας αυξανόμενος αριθμός ψηφοφόρων, επιχειρήσεων, εκκλησιών και πολιτικών οργανώσεων δεσμεύονται να υπερασπιστούν τη δημοκρατία από τις προσπάθειες ανατροπής των εκλογών, όπως είδαμε το 2020.

Άνθρωποι με θέσεις εξουσίας στα ΜΜΕ και στο Κογκρέσο είπαν ψέματα-και σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν να λένε ψέματα-για την απάτη των εκλογών. Αυτά τα ψέματα οδήγησαν σε μια θανατηφόρα επίθεση στο Καπιτώλιο μας. Πολλοί ταραξίες έχουν συλληφθεί, αλλά οι υποκινητές υπάρχουν ακόμα. Είναι η ώρα να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία ενάντια σε εκείνους που προσπάθησαν να την ανατρέψουν».