Η Demi Lovato αφού έκανε coming out ως non binary παραδέχτηκε ότι θα έβγαινε άνετα ραντεβού με έναν εξωγήινο επειδή έχει βαρεθεί τους ανθρώπους.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει μιλήσει στο παρελθόν για μια συνάντηση με ένα UFO, είπε μάλλον για πλάκα ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τον διαλογισμό ως τρόπο για να συνδεθεί με έναν ET – γιατί ο όρος εξωγήινος είναι προσβλητικός-.

Μιλώντας στην Becky G σε ένα επεισόδιο στο Facebook, «Watch Face to Face With Becky G», εξήγησε ότι δεν θα απέκλειε ένα ραντεβού με ET. Είναι μια εξωπραγματική εμπειρία πώς να το κάνουμε.

Η νέα σειρά της Demi Lovato

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Lovato , Unidentified With Demi Lovato κυκλοφόρησε ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο στην streaming πλατφόρμα Hayu, και στα επεισόδια της αναζητά όλη την αλήθεια γύρω από τα φαινόμενα UFO. Δεν το περίμενε κανείς. Α, επίσης προσπαθεί να πείσει ότι όχι μόνο υπάρχουν, αλλά ότι έχουν ήδη έρθει στη Γη.

Η Lovato μιλά σε επιστήμονες και ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO. Στην σειρά συμμετέχουν επίσης η αδελφή της, Dallas και ο φίλος της Matthew Scott Montgomery.

Μιλώντας στο E! News, η Lovato είχε αποκαλύψει την πρώτη της συνάντηση με εξωγήινους. «Βγήκαμε στην έρημο στο Joshua Tree και  είδα αυτή τη μπλε σφαίρα που ήταν λίγο μακριά. Πετούσε πάνω από το έδαφος και κρατούσε κάπως την απόσταση του από μένα. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα».