Με ακόμα έναν κριντζ τρόπο αποφάσισαν να εκφράσουν την αγάπη τους ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox. Μετά από τα γλωσσόφιλα στα βραβεία VMA του MTV, είπαν να κάνουν κάτι πιο «ρομαντικό», που επισφραγίζει την σχέση τους και προκαλεί μια κάποια αναγούλα σε όλους εμάς.

Νομίζω έχουν κατακτήσει πλέον τον τίτλο του πιο εκκεντρικού καγκουροζευγαριού. Εμφανίστηκαν, λοιπόν, στο πάρτι παρουσίασης της νέας τους unisex γραμμής βερνικιών στο δυτικό Χόλιγουντ δεμένοι με αλυσίδες από τα νύχια.

Και επειδή η διαφορά βρίσκεται στην λεπτομέρεια, ο Machine Gun Kelly επέλεξε να βάλει το νύχι excalibur μόνο στο μικρό του δαχτυλάκι -ακόμα πιο κριντζ-, γιατί του άντρα του πολλά βαρύ δεν πρέπει να του βάφεις όλα τα νύχια του χεριού. Πώς θα παίξει μετά μπουνιές με τον Conor McGregor;

Όχι,δεν φόρεσαν μπλουζάκια My queen/My king ή Mine/Yours. Αυτά είναι basic stories του Instagram και δεν ανταποκρίνονται στο επίπεδο τέτοιων celebrities. Οι δύο τους εμφανίστηκαν matchy matchy με μαύρα και μια μεταλλική αλυσίδα που συνέδεε τους ωτίτες των δύο τους χεριών -εμετούλης-.

«Όταν στέγνωσαν τα νύχια, χρησιμοποίησα ένα εργαλείο για να τρυπήσω τα νύχια και να προσθέσω δαχτυλίδια όπου μπορούσα να προσαρμόσω τις αλυσίδες που θα τους “έδεναν”» λέει η nail artist που επιμελήθηκε την εμφάνιση. Ποιος σέρνει ποιον από τη μύτη με αυτές τις αλυσίδες… δεν είναι ακόμα γνωστό.

Αν είστε λοιπόν από αυτούς τους ρομαντικούς τύπους που κρεμάνε κλειδαριές με τα αρχικά τους σε γέφυρες, τότε η επιχειρηματική ιδέα των Megan Fox και Machine Gun Kelly μπορεί να σας εκπλήξει -και το άλλο σας μισό-.

Γενικά οι δύο τους έχουν γίνει οι νέοι μαϊντανοί του Χόλιγουντ. Πάνε παντού, μαλώνουν, προκαλούν και βέβαια προτείνουν νέες στιλιστικές ιδέες. Τώρα που δέθηκαν για τα καλά, ήρθε η ώρα να κάνουν ένα κοινό προφίλ στο Facebook και να αποσυρθούν για λίγο γιατί -μάλλον- μας κούρασαν.