Η Airbnb θέλει μας μεταφέρει σε κόσμους που μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο στα όνειρά μας. Και τα κατάφερε. Δημιούργησε τα Icons, μια νέα κατηγορία μοναδικών εμπειριών που διοργανώνονται από τα μεγαλύτερα ονόματα στη μουσική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, την τέχνη, τον αθλητισμό και πολλά άλλα.

Στις αρχές Μαΐου, η Airbnb παρουσίασε τους πρώτους 11 Icons, ενώ νέες εμπειρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πλέον μπορούμε να αποκοιμηθούμε στο σπίτι του «Ψηλά στον ουρανό», να διανυκτερεύσουμε στο Μουσείο Ferrari, να κάνουμε παρέα με τον Κέβιν Χαρτ.

Airbnb

«Οι θρύλοι σας μεταφέρουν μέσα σε κόσμους που υπήρχαν μόνο στη φαντασία σας – μέχρι τώρα», δήλωσε ο Brian Chesky, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Airbnb. «Καθώς η ζωή γίνεται όλο και πιο ψηφιακή, επικεντρωνόμαστε στο να φέρουμε περισσότερη μαγεία στον πραγματικό κόσμο. Με τους Θρύλους, δημιουργήσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες στη Γη».

Airbnb

Δημιουργήστε υπέροχες αναμνήσεις με το Inside Out

Το δωμάτιο που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες είναι εμπνευσμένο από την ταινία Inside Out (Τα Μυαλά που Κουβαλάς) – και με την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους, στις 14 Ιουνίου – βρίσκεται στο Λας Βέγκας και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα.

Airbnb
Airbnb

Τα δωμάτιά του είναι γεμάτα χρώματα, τα οποία είναι αφιερωμένα στα συναισθήματα της μικρής Ράιλι, που γνωρίσαμε στην ταινία.

Airbnb
Airbnb

Η οικοδέσποινά σας, η Χαρά, θα σας καλωσορίσει στον πολύχρωμο κόσμο της για να βιώσετε τα συναισθήματά της και να τα διατηρήσετε σε ισορροπία.

@ign This house is unREAL #insideout #insideout2 #pixar #airbnb #disney #animation #housetour ♬ original sound – IGN

Οι Icons εμφανίζονται στη δική τους κατηγορία ακριβώς στην αρχική σελίδα. Οι ππερισσότεροι Icons είναι δωρεάν, ενώ όλοι κοστίζουν κάτω από 100 δολάρια ανά επισκέπτη.

Ένα χρονόμετρο μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δημοσιευτεί κάθε Icon και οι επισκέπτες θα μπορούν να στείλουν αίτημα για κράτηση μέσω της εφαρμογής.

Οι τυχεροί επισκέπτες που θα επιλεγούν θα λάβουν ένα ψηφιακό χρυσό εισιτήριο και περισσότερα από 4.000 χρυσά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα το 2024.1