Ένα reunion που θα ζήλευε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και θα μπορούσε να αποτελεί επεισόδιο στο «Πάμε Πακέτο» συνέβη στην Ισπανία. Ένας άνδρας, λοιπόν, βρήκε την χαμένη μασέλα του, αφού την έχασε, όταν έκανε εμετό σε έναν κάδο πριν από 11 χρόνια. Ο Paul Bishop μετά από μπαρότσαρκα και πολύ ποτό στο Benidorm, ένιωσε άρρωστος.

Οι ισπανικές αρχές τον εντόπισαν χρησιμοποιώντας το DNA του, αφού οι οδοντοστοιχίες του βρέθηκαν σε χωματερή. Ο 63χρονος έμεινε «έκπληκτος» όταν η μασέλα του εμφανίστηκε στο γραμματοκιβώτιο του σπιτιού του στο Stalybridge του Μάντσεστερ.

Ο Paul βρισκόταν στην Ισπανία με μια παρέα φίλων το 2011 όταν έκανε εμετό έξω από ένα μπαρ. Εξήγησε: «Ήταν τα 50α γενέθλια του φίλου μου και ήμασταν έξω για να πιούμε από το μεσημέρι. Ήταν περίπου 23:00 και δεν είχα τίποτα να φάω όλη την ημέρα. Είχαμε πιεί μπύρα και μηλίτη». Τελικά ανακατεύθηκε και αποφάσισε να τα βγάλει από μέσα του. Μόνο όταν έφτασε στο επόμενο μπαρ συνειδητοποίησε ότι έλειπε η οδοντοστοιχία του.

 

«Ένας με ρώτησε που πήγαν τα δόντια μου. Πήγαμε πίσω στον κάδο να τα ψάξω, αλλά ήταν εκατοντάδες μπουκάλια πεταμένα». Ο Paul έψαχνε μάταια για να βρει τα δόντια του και επέστρεψε για να ξανακοιτάξει το επόμενο πρωί, αλλά ο κάδος είχε αδειάσει. Δεν είχε άλλη επιλογή, έπρεπε να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών χωρίς τα δόντια του.

Το απρόσμενο reunion με την μασέλα

Αναγκάστηκε να τραγουδήσει ντυμένος Έλβις Πρίσλεϊ, καθώς το είχε υποσχεθεί στους φίλους του, χωρίς δόντια. Τελικά, όταν έφτασε πίσω στο σπίτι, ο Paul έδωσε 800 δολάρια για μια νέα σειρά οδοντοστοιχιών, αφού πίστευε ότι δεν θα ξαναβρεί την προηγούμενη.

Όταν είδε το δέμα από τις ισπανικές αρχές στο ταχυδρομείο αυτή την εβδομάδα, δεν το πίστευε. Δίπλα στα δόντια του υπήρχε μια επιστολή που απευθυνόταν στον ‘Senor Paul’, η οποία ανέφερε ότι τα δόντια του είχαν βρεθεί και φυλάγονταν για χρόνια, μέχρι που προτού ειδικός τον ταυτοποίησε μέσω DNA.

Η τρολ επιστολή κατέληγε: «Ελπίζω να είστε καλά και όταν ξαναεπισκεφθείτε την Ισπανία, να είστε πιο προσεκτικοί». Τα δόντια μάλιστα ήταν καλοδιατηρημένα και λαμπερά, σαν άθικτα. Αν και τα ψεύτικα δόντια δεν του ταιριάζουν πια, ο Paul σκέφτεται να τα εκθέσει στο Ridge Hill Working Men’s Club, όπου είναι γενικός διευθυντής.