Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο για σοβαρή σχέση, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για γάμο. Και ο Muhammad Malik το γνωρίζει από πρώτο χέρι μάλλον, γι’αυτό και βρήκε έναν εναλλακτικό τρόπο – και αρκετά πολυέξοδο – για να βρεθεί αυτή η μία που θα παντρευτεί.

Ο 29χρονος άνδρας από τη Βρετανία, πλήρωσε χρόνο για τεράστιες πινακίδες που «κοσμούν» την πόλη, ώστε να μπει το σκίτσο του και μαζί ένας σύνδεσμος που οδηγεί την ιστοσελίδα findmalikawife.com, που σημαίνει «βρείτε στον Malik σύζυγο».

Με αρκετή δόση χιούμορ, γράφει επίσης «γλιτώστε με από το συνοικέσιο», με τον Malik να λέει πως προτιμά να βρει ο ίδιος μια σύντροφο, πριν τον υποχρεώσουν οι γονείς του σε προσυμφωνημένο γάμο, όπως γράφει το CNN.

Η καμπάνια «τρέχει» από το Σάββατο και αφίσες αναρτήθηκαν και στο Μπέρμιγχαμ.  Ο ίδιος λέει ότι έχει ήδη δεχθεί εκατοντάδες μηνύματα που δεν έχει προλάβει ακόμα να κοιτάξει.

«Είμαι Πακιστανός Desi», λέει. «Οπότε το πρώτο πράγμα που λένε, είναι για την δύναμη των θειών μας. Αλλά αυτή η μέθοδος δεν δούλεψε», λέει ο Malik, προσθέτοντας πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει πιο συμβατικούς τρόπους για να συναντήσει γυναίκες: από app γνωριμιών μέχρι ραντεβού που τον έκαναν να αισθάνεται «άβολα».

Τελικά, ένας φίλος του πρότεινε να διαφημιστεί. «Σκέφτηκα, γιατί όχι; Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί;» Για τον ίδιο, ιδανική σύντροφος θα πρέπει να μοιράζεται την μουσουλμανική του πίστη. Οι διαφημίσεις του θα παραμείνουν σε πινακίδες του Λονδίνου και του Μπέρμιγχαμ εως τις 14 Ιανουαρίου.