O κωμικός Καμ Χάρλες αποφάσισε να πειραματιστεί με τους 46 Προέδρους των ΗΠΑ, εφαρμόζοντας ένα στιλ κώμμης που έγραψε ιστορία παγκοσμίως, κυρίως στα 70s και 80s, συνδυαζόμενη πάντοτε με γυαλιά ηλίου. «Σκέφτηκα πως με αυτόν τον τρόπο μπορώ να δώσω κάτι κοινό σε όλους τους προέδρους μας» δήλωσε ο κωμικός σε συνέντευξή του. Η όλη επεξεργασία έγινε με τη χρήση AI (Artificial Intelligence) και πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η ταινία Roadhouse, με πρωταγωνιστή έναν εκ των τελευταίων ηγητόρων του στιλ, τον Πάτρικ Σουέιζι.

Χετταίοι Μπάιντεν Τραμπ Ομπάμα

Αυτό το εξεζητημένο στιλ έχει τις ρίζες του μάλλον στους αυτόχθονες της αμερικανικής ηπείρου. Το έφεραν στη μόδα κάποιοι ροκ σταρ (Ντέιβιντ Μπόουι, Ροντ Στιούαρτ, Κιθ Ρίτσαρντς, Πολ ΜακΚάρτνεϊ) και σχεδόν το σύνολο των λατίνων ποδοσφαιριστών εκείνης της εποχής.

Το look αυτό στην Ελλάδα ονομάζουμε «λασπωτήρα» (σσ. Μια συνήθως πλαστική επιφάνεια πίσω από τα λάστιχα για να σταματάει τη λάσπη ή τα νερά). Η συγκεκριμένη κώμμη έχει ως χαρακτηριστικό τα κοντά μαλλιά στο μέτωπο και μακριά πίσω. Τα μακριά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ονομάζεται και «χαίτη». Από αυτόν τον χαρακτηρισμό, όσοι επέλεγαν το συγκεκριμένο στιλ γυρνούσαν και στην προσφώνηση «Χετταίος» (Βέβαια, οι Χετταίοι ήταν ένας αρχαίος λαός, που εμφανίστηκε στη Μικρά Ασία στις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ., αλλό δεν είναι η στιγμή για να ξεφύγουμε).

Οι Έλληνας Χετταίοι που άνετα μπαίνουν στο παγκόσμιο πάνθεον είναι οι Νίκος Τσιαντάκης, Γιώργος Μύρτσος, Χουάν Πουμπλής (aka Ρότσα).

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τους Αμερικανούς Προέδρους…