Έτσι είχε πει το μακρινό 2006 η Βάσια Τριφύλλη στον Απόστολο Γκλέτσο στον τηλεοπτικό αέρα του Mega. Αφού δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση πως δεν ήταν ποτέ σε κανένα κόμμα και ούρλιαζε “ηλίθια άτομα” όταν της έλεγαν πως έχει υπάρξει υποψήφια του ΚΚΕ, για γκράντε φινάλε πήρε τα πραγματάκια της και είπε στον Απόστολο πως “οι φιλίες δε χαλάνε για τα κόμματα ρε μ@λ@κ@”.

Στο ίδιο vibe είναι και η Βάσια Αναστασίου, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η οποία είχε δυο αγάπες. Η μία ήταν για τον σύντροφό της και η άλλη ήταν για ο ΠΑΣΟΚ. Kάπου εκεί μάλλον τα “χάλασε” με τον πρώτο και τα έσπασαν γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι μεγαλύτερη αγάπη. Το ΠΑΣΟΚ είναι ιδέα. Κι όπως αποδεικνύεται οι φιλίες και οι σχέσεις χαλάνε για τα κόμματα.

Η Βάσια Αναστασίου, λοιπόν, βρέθηκε στο πάνελ του ACTION 24 για να λάβει μέρος σε πολιτικό debate με υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Με αρκετή δόση χιούμορ η υποψήφια βουλευτής και αναπληρώτρια τομεάρχης είπε πως χώρισε για το κόμμα.

“Όλοι μου οι φίλοι παντρεύτηκαν” είπε ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στην κυρία Αναστασίου, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα για να πάρει πληρωμένη πασοκική απάντηση:

“Εγώ πάντως χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ”.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως «εγώ χώρισα εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ. Δε με άντεχε ο σύντροφος μου», καταλήγοντας ότι τελικά «η μεγάλη μου αγάπη ήταν το ΠΑΣΟΚ».

Μη μαλώνετε, να είστε αγαπημένοι. Εκτός κι αν σας θίξουν το ΠΑΣΟΚ, τότε το καπελάκι τους και σε άλλη παραλία…