Η καλοκαιρινή περίοδος μπαίνει δυναμικά και όλοι έχουμε στο μυαλό μας -σαν ένα όνειρο καλοκαιρινό- μία βουτιά στη θάλασσα ή και στην πισίνα και εδώ ήρθε η στιγμή να βρεις τη νέα σου δουλειά που συνδυάζει πολλά οφέλη. Ήρθε η στιγμή λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι, μίας βουτιά στην πισίνα να σας κάνει πιο… πλούσιους…

Ο Swimply, ένας ιστότοπος που επιτρέπει στους ανθρώπους να νοικιάζουν ιδιωτικές πισίνες, υδρομασάζ και άλλους χώρους (σκεφτείτε το σαν ένα Airbnb για πισίνες), αναζητά έναν Chief Pools Officer (CPO) για να πάει σε όλη τη χώρα για να δοκιμάσει και να ελέγξει τις πισίνες. Και θα σας πληρώσει αδρά για να το κάνετε. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά κάποιον για να αξιολογήσει τις πισίνες και στις 50 αμερικανικές πολιτείες, βλέποντας όσο το δυνατόν περισσότερες πισίνες μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

Σε αντάλλαγμα για αυτή τη δουλειά, η εταιρεία θα πληρώσει σε αυτό το άτομο ένα πακέτο αποζημίωσης ύψους 100.000$. Το πακέτο περιλαμβάνει μια βασική πληρωμή 50.000$ για την κάλυψη των απαιτήσεων της δουλειάς, των εξόδων ταξιδιού, των πλοίων και των οδικών σνακ, μαζί με έως και 50.000$ σε μπόνους απόδοσης με βάση την αφοσίωση και τον αριθμό των πισινών που επισκέπτονται.

«Ο Chief Pools Officer μας θα συγκεντρώσει τις δεξιότητές του για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε και να μοιραστούμε τις καλύτερες υδάτινες αποδράσεις που βρίσκονται στις αυλές της Αμερικής», εξηγεί ο Derek Callow, Διευθύνων Σύμβουλος της Swimply, σε μια δήλωση που δόθηκε στο Travel + Leisure.

«Αυτή είναι κάτι περισσότερο από μια ονειρεμένη δουλειά, είναι ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα που διαρκεί όλο το καλοκαίρι. Εάν έχετε πάθος για τις πισίνες και ένα χάρισμα, σας αναζητούμε για να βοηθήσετε στη διάδοση της ηλιοφάνειας του Swimply. Μπείτε -το νερό είναι υπέροχο!» γράφει η αγγελία.

Πώς θα κερδίσετε αυτή τη δουλειά;

Οι αρμοδιότητες αυτή της δουλειάς περιλαμβάνουν την τεκμηρίωση ολόκληρης της εμπειρίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας βίντεο Instagram Reels, TikToks και YouTube), την επιμέλεια οδηγών ειδικών και λιστών «Best of» για τον ιστότοπό της εταιρείας, τη διοργάνωση ενός πάρτι στην πισίνα, την παρουσία γενικού αντιπροσώπου του Swimply on the road, και το πιο σημαντικό από όλα: τη διασκέδαση.

Οι πιθανές προσφορές Chief Pool εργαζομένων μπορούν να ισχύσουν κάνοντας κράτηση για μια πισίνα Swimply που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τον τόπο διαμονής σας, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα βιογραφικό βίντεο που τονίζει την τεχνογνωσία των υποψηφίων για τη δουλειά.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι πρέπει να δημοσιεύσουν το βίντεό τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (μέσω TikTok ή Reels) και να προσθέσουν ετικέτα @swimply χρησιμοποιώντας το hashtag #SwimplyDreamJob.

Στη συνέχεια, η εταιρεία θα επιλέξει τους κορυφαίους υποψήφιους για συνεντεύξεις. Οι υποβολές είναι ανοιχτές έως τις 15 Ιουνίου. Δείτε περισσότερα για τον ρόλο στη διεύθυνση swimply.com/dreamjob

«Αυτή την ονομάζουμε δουλειά των ονείρων για έναν λόγο», πρόσθεσε η εταιρεία: «Το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Swimply και να μοιραστείτε τη διασκέδαση και την περιπέτεια με την κοινότητά σας». Ποιος δεν θα ήθελε μία τέτοια δουλειά;