Η Dora η μικρή εξερευνήτρια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των TikTokers για τον πιο λάθος λόγο. Τα βίντεο που κυκλοφορούν μπορεί να καταστρέψουν την παιδική σας ηλικία. Ειδικά αν ήσασταν fans του παιδικού. Έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν θεωρίες ότι η Dora πέθανε. Πρακτικά δεν μπορεί να έχει πεθάνει, καθώς κυκλοφόρησε και ένα spin-off με την έφηβη Dora. Παρόλα αυτά υπάρχουν διάφορες εκδοχές.

Το challenge ζητά από τους χρήστες να ψάξουν στο Google «Πώς πέθανε η Dora» πριν μαγνητοσκοπήσουν την αντίδρασή τους στην απάντηση, με μερικούς χρήστες επίσης να συγχρονίζουν τα χείλη και να χορεύουν στη μουσική υπόκρουση.

Το περίεργο είναι ότι οι χρήστες βρίσκουν διαφορετικές απαντήσεις για το πώς πέθανε, με μια σειρά από όλο και πιο περίεργες και ανησυχητικές θεωρίες σχετικά με τον θάνατό της.

Ένα από τα πιο κοινά βίντεο του TikTok δείχνει ανθρώπους να αντιδρούν στους ισχυρισμούς ότι η Dora χτύπησε το κεφάλι της σε έναν βράχο στη θάλασσα και πνίγηκε. Μια άλλη εκδοχή λέει ότι ο Μπότας την πέταξε σε έναν βούρκο από όπου δεν βγήκε ποτέ. Μερικές άλλες φρικτές εκδοχές υποστηρίζουν ότι η Αλεπού την έριξε σε ένα ποτάμι και πνίγηκε, ή ότι χτυπήθηκε από έναν κεραυνό.

Πάντως στο τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς είδαμε την Dora και την παρέα της να παίρνουν μουσικά όργανα στο σχολείο της. Το παιδικό προβλήθηκε από το 2000 έως το 2019, με 178 επεισόδια συνολικά. Σε αυτά τα επεισόδια προφανώς και δεν υπάρχουν φρικιαστικοί θάνατοι, καθώς απευθύνεται σε παιδιά 5 ετών.

@tandon_rebecca #stitch with @talialopes_ ♬ original sound – TANDON