Σε αυτόν τον μουντό καιρό που επικρατεί και σήμερα, αυτό το αστείο συμβάν είναι ότι πρέπει για να σκάσει το χειλάκι μας. Το έκανε γνωστό ο Jared Leto, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Morbius, το οποίο προβάλλεται τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είδε τον ίδιο σε μια φωτογραφία κολλημένη στον τοίχο, τον πέρασε για τον Χριστό (της το δίνουμε της γλυκούλας) και προφανώς άρχισε να προσεύχεται. Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από άλλον χρήστη, αλλά ο ηθοποιός την έκανε repost στο προφίλ του.

«Ο αδερφός μου κρέμασε τη φωτογραφία του Jared Leto στον τοίχο και η γιαγιά μου τώρα προσεύχεται σε αυτόν». Ο Leto με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία: «Καλό Πάσχα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JARED LETO (@jaredleto)

Πάντως, αντικειμενικά μιλώντας, ο Leto με τα μακριά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια, είναι λογικό να μπερδεύει τους ηλικιωμένους. Άλλωστε, είναι μια γενική ομολογία, αφού και πολλοί χρήστες τον αναφέρουν στα social media ως κλώνο του Ιησού.

Ο Leto έχει αποδείξει ότι έχει μπόλικο χιούμορ και σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στους συμβατικούς καλλιτέχνες. Και ως τραγουδιστής και ως ηθοποιός είναι μια προσωπικότητα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αυτό όμως δεν είναι πάντα θετικό. Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης του Morbius, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που προκάλεσε ο Leto, ως πρωταγωνιστής. Είναι γνωστό ότι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για να ενσαρκώσει κάθε ρόλο είναι κάτι που δημιουργεί διάφορα εμπόδια στους συνεργάτες του.

Ο Daniel Espinosa επιβεβαίωσε στο «Uproxx» όλα όσα ακούστηκαν για τη συμπεριφορά του δημοφιλούς ηθοποιού στο πλατό, χαρακτηρίζοντάς τον ως «method actor». Το method acting είναι κάτι που κάνουν πολλοί ηθοποιοί. Σημαίνει πως μπαίνει στο πετσί του ρόλου, κάτι που ο Leto άργησε να κάνει με αποτέλεσμα να καθυστερήσει τους συντελεστές της ταινίας.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr:

Morbius: Πώς εξηγείται η πρώτη θέση στο box office παρά τις κακές κριτικές;

Jared Leto: Φωτογραφίζεται κρεμασμένος σε βράχο – Το 2020 πήγε να πεθάνει όταν του κόπηκε το ορειβατικό σχοινί

Με πληροφορίες από 24happenings