Ένα εξαήμερο γεμάτο πάθος θα ζήσουν τα 177 ζευγάρια που κατέφτασαν στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Σταλίδας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι επισκέπτες έχουν έρθει για έναν και μοναδικό σκοπό, να κάνουν swinging με άλλα ζευγάρια και να ζήσουν αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες μεταξύ τους.

Τα εν λόγω ζευγάρια έχουν πληρώσει αδρά για να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο «συνέδριο» για swingers, για συντρόφους που αλλάζουν μεταξύ τους παρτενέρ ώστε να κάνουν πραγματικότητα τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Ποιο είναι το concept; Πηγαίνεις με το ζευγάρι σου και συμμετέχεις στις ενέργειες του συνεδρίου. Ανταλλάσσεις, δηλαδή, συντρόφους. Έχεις την δυνατότητα να κάνεις οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη θέλεις με όποιο ταίρι σου αρέσει από τους παρευρισκόμενους, ενώ μπορούν να κάνουν και εκείνοι το ίδιοι με το δικό σου έτερον ήμισυ.

Οι προϋποθέσεις; Πλήρης εχεμύθεια και φυσικά συναίνεση. Χώρια το πολύ υψηλό ποσό συμμετοχής που θα χρειαστεί να πληρώσει κανείς.

Το 6ήμερο θα τα έχει όλα: σπα, μπουφέ, εκδηλώσεις, αφροδισιακά φαγητά, σαμπάνια, ερωτικά παιχνίδια και φυσικά πολύ σεξ.

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, περιγράφοντας την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί μας, τόνισε: «Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση. Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι.

Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η “λευκή βραδιά” όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η «αρχαία ελληνική βραδιά», η “ρωμαϊκή βραδιά” κ.λπ.», σημειώνει ακόμη ο κ. Χαλκιαδάκης, ενώ υπογραμμίζει πως στους swingers, οι οποίοι προέρχονται από ολόκληρο τον κόσμο αρέσει πάρα πολύ η κρητική διατροφή.

Κεντρική φωτογραφία: Shutterstock

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Σταμάτης Γονίδης ft. Damian Marley και άλλα 5 αναπάντεχα ντουέτα που δεν περίμενες ότι θα δεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βάζω ελαιόλαδο και ρίγανη στα μαλλιά μου» – Τι άλλα γιατροσόφια χρησιμοποιεί

Όχι, δεν είναι role play – Ταϊβανέζος καθηγητής ανεβάζει tutorial μαθηματικών στο Pornhub