Οι προοπτικές που δίνει ένα εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης, είναι πολύ μεγάλες, ακόμα και τώρα που τα περισσότερα εργαλεία είναι σε σχετικά πρώιμο στάδιο κι έχουν πολλές πίστες να περάσουν για να φτάσουν σε έναν βαθμό σχετικής τελειότητας. Η «ανάσταση» καλλιτεχνών που άφησαν εποχή, είναι μια από τις ωραίες προοπτικές που προσφέρει, ειδικά όταν στο πλαίσιο της «ανάστασης» ένας θρύλος του παρελθόντος ενώνεται με ένα θρύλο του παρόντος.

Ο Φρανκ Σινάτρα είναι ένας από τους 5-6 καλλιτέχνες που θα διεκδικούσαν άνετα τον τίτλο της καλύτερης φωνής που έχει υπάρξει στη μουσική ιστορία της Δύσης. Αυτός, ο Έλβις, ο Μέρκιουρι κι άλλες 2-3 περιπτώσεις είναι που μας έρχονται στο μυαλό.

Ο Eminem είναι για πολλούς, μεταξύ αυτών και για τον Dr. Dre, ο κορυφαίος ράπερ όλων των εποχών. Και το τραγούδι του Lose Yourself είναι στο top-10 του είδους και μάλιστα διεκδικεί άνετα την κορυφή.

Έτσι, ένας τύπος σκέφτηκε ότι θα είχε ενδιαφέρον να ζητήσει από ένα εργαλείο AI να τραγουδήσει ο Φρανκ Σινάτρα το Lose Yourself, στο δικό του στυλ προφανώς, και το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι τον δικαίωσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.

Θυμήσου και την ορίτζιναλ κομματάρα.