Ο γάμος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έχει πάρει περισσότερες αναβολές κι από αυτές που πήρε ένας πρώην μου για να μην πάει φαντάρος. Το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι, τελικά όμως έδωσαν αναβολή για το φθινόπωρο. Το φθινόπωρο ήρθε, αλλά όχι και ο γάμος.

Κι ενώ παρέμενε μυστήριο το μυστήριο (διπλής), ο Άρης Σοϊλέδης είχε εξηγήσει πως το πλάνο ήταν ο γάμος να γίνει μέσα στο 2022. Ε, το 2022 μας άφησε, οπότε σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε το Σαββατοκύριακο, ο Σοϊλέδης είπε πως μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα το έχει πάρει το κορίτσι. Βέβαια, πέταξε κι ένα «καλώς εχόντων των πραγμάτων» για να είναι καλυμμένος γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν αυτός ο γάμος καταλήξει για το 2024.

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».

Στο μεταξύ, επειδή όπως έχει δηλώσει η Μαρία Αντωνά, πιστεύει πολύ στα ζώδια οπότε κοιτάει και τις καλύτερες ημερομηνίες, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε και τι λένε οι αστρολόγοι. Δεν παίζεις με αυτά.