Αν μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor, δε θα με ένοιαζε τίποτα, παρά μόνο ένα πράγμα: πώς θα κάνω την ανάγκη μου χωρίς να με ενοχλεί κανείς. Αν μπορούσα να πάρω μαζί μου ένα μόνο αντικείμενο, δε θα ήταν μαγειρικό σκεύος, αλλά η λεκάνη. Κι ένα παραβάν για να μην τύχει και έρθει κανείς και δει τι κάνω. Γι΄αυτό και θεωρώ αδιανόητο αυτό που αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο στο Survivor All Star.

Μπορεί να είναι η πιο ακατανόητη προσθήκη παίκτη που έχει γίνει στο φετινό Survivor, μαζί με αυτή του Κρις Σταμούλη, αλλά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δίνει ψωμάκι στον κόσμο να ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Από τη μία το όνομά του που προκαλεί εγκεφαλικό στους παίκτες για το πώς κλίνεται, από την άλλη το κακό χιούμορ του στον Καραγκούνια που χτύπησε το κεφάλι του και το αγκωνίδι που έριξε στον Νίκο Μπάρτζη, τον έχουν κάνει μέσα σε λίγες ημέρες να αναρριχηθεί πιο ψηλά στην ιεραρχία του ενδιαφέροντος.

Από τον πάτο που βρισκόταν, πέρασε δύο επίπεδα πιο πάνω και άφησε στην τελευταία θέση τη Μελίνα Μεταξά, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Κρις Σταμούλη. Ίσως όμως του αξίζει να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο μετά τα όσα είπε για εκείνον ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

«Δεν βρίσκω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στο Survivor ή αν είναι στο σπίτι του και πίνει καφέ με έναν φίλο του. Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω το κοινό να κάνει αυτό που πρέπει, εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Το λέω πολύ αντικειμενικά. Δεν κάνει τίποτα σωστό, τα κάνει όλα λάθος. Ή θα πετά νερά μέσα στην καλύβα από την οροφή ή θα ρίχνει κάτι καρύδες μπροστά μας και θα μαζεύονται μύγες ή θα αφοδεύει δίπλα από την καλύβα και θα βρωμά μην πω τι… Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με το Survivor και τον Σώζοντα».

Ο σοφός λαός λέει από δεκαετίες πίσω το «αφόδευε ψηλά κι αγνάντευε», οπότε ίσως κάποιος θα πρέπει να το υπενθυμίσει στον Σώζοντα. Κι αν δε βρίσκει κάποιο λοφάκι να κάνει την ανάγκη του αφ΄υψηλού, ας ξεκινήσει με το «μακριά κι αλάργα», γιατί και οι υπόλοιποι παίκτες δεν είναι ωραίο να νιώθουν ότι τους έχει χ…ους και να ξυπνούν με σκ@τ@ διάθεση. Στην κυριολεξία. Δεν τρώνε που δεν τρώνε, ξεχνάνε και τις προμήθειες τους, ας μη γεμίζουν και οι οσφρητικές τους μονάδες από μια εσάνς κενώσεων και σφιγκτηροχειμάρρων.
Δεν βλέπει τον Βασάλο που πηγαίνει με τη Μαριαλένα τα βράδια προς το δάσος για να κάνουν μαζί τις ανάγκες τους; Ας βρει κι αυτός μια παρεούλα, έναν potty friend που λένε και στην Αμερική, για να τα λένε ενόσω βγάζουν τα σώψυχα τους. Όχι δίπλα στην καλύβα, κι όποιον πάρει ο χάρος, γιατί μετά θα βγει ο Βασάλος ωσάν άλλος Μάνθος Φουστάνος και θα φωνάξει αυτό που ακούγεται στο 35:44.

Η πιο «ξενέρωτη» παίκτρια και ο πιο δυνατός αγωνιστικά που «σέρνεται»

Στα υποδέλοιπα του χθεσινού επεισοδίου, επιβεβαίωσαμε πως η πιο «ξενέρωτη» παίκτρια είναι με διαφορά η Μελίνα Μεταξά κι έχει αυτό που της προσάπτουν αρκετοί, είναι δηλαδή απροσάρμοστη, δεν επικοινωνεί με κανέναν.

Ίδια είναι και η κατάσταση του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος φαίνεται να έχει σχέδιο να είναι όσο πιο αφανής γίνεται και αυτό του έχει εξασφαλίσει πως δεν έχει βγει ακόμα υποψήφιος, ενώ είναι ένας εξίσου αργός με τον Κώστα Παπαδόπουλο παίκτης.

Μετά το χθεσινό αγώνισμα, αυτό που επίσης έγινε λίγο πιο σαφές, αφορά στον Σάκη Κατσούλη. Τα αγωνιστικά δεδομένα των παικτών με βάση τις επιδόσεις τους σε προηγούμενα Survivor, έφερναν τον Κατσούλη στην πρώτη θέση. Μόνο ο Άρης Σοϊλέδης είχε καλύτερα ποσοστά απ΄αυτόν.

Εν τούτοις, αυτό που βλέπουμε σε έναν μήνα Survivor All Star, είναι έναν Κατσούλη που όταν είναι υγιής, παίζει λίγο και χάνει από παίκτες που δεν θα περίμενε κανείς να χάσει. Στο χθεσινό αγώνισμα έπαιξε με τραυματισμένο πόδι, αλλά η εικόνα αυτή είναι σχεδόν από την πρώτη μέρα. Δεν είναι ο κυριαρχικός παίκτης που είχαμε δει και σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο ότι του λείπει η Μαριαλένα, με την οποία ήταν συνεχώς μαζί στο Survivor 4.

Κι ο Γιώργος Λιανός ρίχνει λάδι στη φωτιά, γιατί σε κάθε αγώνισμα ή συμβούλιο, τον ρωτάει για όσα διαδραματίζονται στους Μπλε σχετικά με εκείνη, οπότε απαντάει και στέλνει μήνυμα στην ομάδα του πως δεν είναι πλήρως αφοσιωμένος. Και φτάνει στο flag race να επιλέγεται ο Στάθης συνήθως κι όχι αυτός.