Ένα νέο κόλπο για να παίρνεις περισσότερα πράγματα μαζί σου στο αεροπλάνο έχει γίνει viral στο TikTok. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να «κοροϊδέψεις» τις αεροπορικές εταιρείες και να γλιτώσεις έξτρα χρέωση στις αποσκευές. Μιας και έχουν καταργήσει εδώ και καιρό το δωρεάν check-in ή τις χειραποσκευές 10 κιλών, έχουν κυκλοφορήσει διάφορα hacks για να βρουν έναν τρόπο να παρακάμψουν το υπερβολικό βάρος και τις επιπλέον χρεώσεις.

Το πρόσφατο life hack του TikTok με την κρυφή μεταφορά επιπλέον αποσκευών σε αεροπλάνα είναι από τα πιο πετυχημένα. Η ιδέα φαίνεται ότι προήλθε από την TikToker, Anya Iakovlieva (@nolimitua), όπου τραβάει βίντεο τον εαυτό της να γεμίζει ρούχα σε μια μαξιλαροθήκη και να τα φέρνει σε μια πτήση.

«Το καλύτερο ταξιδιωτικό hack όλων των εποχών!», είπε στο βίντεο που συγκέντρωσε πάνω από 1,3 εκατομμύρια likes και πάνω από 25 εκατομμύρια προβολές. Κάποιοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω και έβαζαν ρούχα μέσα σε μαξιλάρια ταξιδιού. Το να κουβαλάς ταξιδιωτικά μαξιλάρια δεν είναι τόσο ύποπτο, οπότε μειώνονται οι πιθανότητες να σε «πιάσουν».

@nolimitua #travelhack #travelhacks #pillowtransformation #lifehack #travellight #noonesgonnaknow #traveltips #travellife #traveltip ♬ how would they know bad girls club – Chris Gleason

Τα hacks έχουν εγκριθεί από τους αεροσυνοδούς στην εφαρμογή με την Kat Kamalani (@katkamalani) να λέει ότι η ίδια κουβαλάει πάντα μια μαξιλαροθήκη μαζί της στα ταξίδια, όταν οι αποσκευές της είναι φουλ. «Αυτό αλλάζει σοβαρά τα πράγματα για το πώς να αποφευχθούν αυτές οι χρεώσεις για υπέρβαρες τσάντες».

Μια χρήστης που δοκίμασε το hack, η @anayotothe, γέμισε το μαξιλάρι του λαιμού της με ρούχα που δεν μπορούσε να χωρέσει στην τσάντα της, για να πάει στο Λας Βέγκας. Σε ένα επόμενο βίντεο είπε στον θεατή ότι πέρα το check-in, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει επιπλέον. «Καθώς πήγαινα στο Βέγκας και στην επιστροφή δεν χρειάστηκε να πληρώσω με το ταξιδιωτικό μου μαξιλάρι και το σακίδιό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μήπως να το κάνεις και εσύ στην επόμενη πτήση σου;

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Με το μυαλό θα αποτρέψω μία πυρηνική επίθεση»: 3 άτομα που θα μας έσωζαν αν αποτύχει το πλάνο του Uri Geller

Επιβάτης έφαγε πρόστιμο 1,874€ αφού βρέθηκαν στην βαλίτσα του… «αδήλωτα» McDonalds

50 Cent: Οι πιο value από το live του επιλογές για να ξοδέψεις τα 970 ευρώ