Το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε διαβάζοντας για τον Shunekndrick Huffman, είναι πως μάλλον δεν σκεφτόταν καθαρά. Ο 21 ετών κρατούμενος, προσπάθησε να δραπετεύσει τέσσερις μήνες πριν την αποφυλάκισή του από το Σωφρονιστικό Κέντρο του Μισισίπι, μετά από 7 χρόνια ποινής, αλλά τον τσάκωσαν.

Και όχι μόνο τον τσάκωσαν, αλλά του επιβλήθηκαν άλλα 40 χρόνια, όπως γράφει το Sky News. Δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι χειρότερο στον εαυτό του, δηλαδή.

Ο Huffman βρέθηκε στη φυλακή μετά την ληστεία που επιχείρησε σε σπίτι, όπου υπό την απειλή όπλου κρατούσε όμηρους τους ιδιοκτήτες. Αφού έκλεψε ένα από τα αυτοκίνητα, επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο στην προσπάθεια του τράκαρε. Το βλέπετε, δεν τον θέλει με τίποτα.

Huffman

Η αστυνομία τον εντόπισε και κάπως έτσι του ασκήθηκε ποινή 7 ετών. Τον Δεκέμβριο ο Huffman θα αποφυλακιζόταν και θα έτρωγε την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με την οικογένειά του, ωστόσο ούτε φέτος θα συμβεί αυτό, ούτε τα επόμενα 40 χρόνια. 

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Rankin Bubba Bramlett, δήλωσε ότι ο Huffman ομολόγησε την ενοχή του σε δύο κατηγορίες απαγωγής πριν καταδικαστεί. Από την άλλη, ο υπεύθυνος του σωφρονιστικού ιδρύματος είπε στους δημοσιογράφους πως η ασφάλεια θα βελτιωθεί προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές αποδράσεις.