Cocktail με… το αίμα της αποφάσισε να φτιάξει μία σερβιτόρα σε καφέ της Ιαπωνίας, ωστόσο αυτή η ιδέα φαίνεται πως δεν άρεσε και τόσο στον εργοδότη της ο οποίος όταν το ανακάλυψε την απέλυσε. Η ίδια, εργαζόταν στο καφέ Mondaiji Con Cafe Daku, που βρίσκεται στην περιοχή Σουσουκίνο στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί Χοκάιντο της Ιαπωνίας, αναφέρει ο Independent.

Η κοπέλα ζήτησε συγγνώμη για την επικίνδυνη συμπεριφορά της, σύμφωνα με τους Strait Times, επικαλούμενοι τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Flash.

Το ζήτησαν οι πελάτες

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του καφέ ανακάλυψαν τη σερβιτόρα από κάμερες ασφαλείας. Οι γιατροί συμβούλευσαν τους πελάτες της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ωστόσο η σερβιτόρα φέρεται να έβαλε το αίμα της στο cocktail μετά από… αίτημά τους! Οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως η πράξη της σερβιτόρας ήταν «απολύτως απαράδεκτη» και ανακοίνωσαν ότι το καφέ θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών για μια μέρα, για να αντικαταστήσει τα ποτήρια.

Ο γιατρός Ζέντο Κιτάο, είπε ότι η απολυμένη σερβιτόρα και οι πελάτες που έπιναν τα cocktail με το αίμα της θα πρέπει να υποβληθούν σε εξέταση για να αποκλειστούν ασθένειες που μεταδίδονται με το αίμα όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη.

«Οι περιπτώσεις ανθρώπων που μολύνονται από την κατανάλωση αίματος άλλου ατόμου είναι σπάνιες, αλλά σημαντικές ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αίματος, όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη. Εάν υπάρχουν πληγές στο στόμα, είναι εύκολο να μολυνθείτε από μεταδόσεις αίματος», είπε.

Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι πίνοντας αυτό το cocktail μπορεί να σε πάει αίμα, αλλά παίρνουμε απόσταση από τέτοιες θεωρίες.

Θα αρκεστούμε μόνο στον ύμνο του αίματος.