Η στιγμή που ένα πουλί κουτσούλησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αϊόβα, έχει γίνει viral. Το πουλί επέλεξε να τον σημαδέψει κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο βιοεπεξεργασίας που ειδικεύεται στη δημιουργία βιοαιθανόλης. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά την έναρξη της ομιλίας του, το χαρακτήρισε ως έναν «γιγάντιο αχυρώνα».

Ενώ μιλούσε για μειώσεις στις τιμές του φυσικού αερίου κατά περίπου 10 σεντς το γαλόνι, το πουλί δεν κρατήθηκε και θέλησε να εκφραστεί. Τότε ένας λευκός λεκές, σαν κουτσουλιά, εμφανίζεται στο πέτο του σακακιού του ακριβώς πάνω στην κονκάρδα με την αμερικανική σημαία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν κατάλαβε τι συνέβη και συνέχισε να μιλάει για περισσότερα από 22 λεπτά, με την κουτσουλιά στο πέτο. Το περιστατικό σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο Twitter με το #BirdPoopBiden να γίνεται trend αμέσως.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Kate Bedingfield, θέλησε να τοποθετηθεί για το badass πουλί, που τολμά να κουτσουλήσει τον Biden, ενώ μιλά για πληθωρισμό. Ξεκαθάρισε με Tweet της ότι δεν ήταν περιττώματα πουλιού αλλά καλαμπόκι που έπεσε από ψηλά. Κανείς, όμως, δεν πείστηκε από την απάντησή της.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Όμικρον ΧΕ: Επιστήμονες παίρνουν έμπνευση από τα iPhone και παρουσιάζουν τη νέα υποπαραλλαγή

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: 5 πράγματα για τα οποία τον ξέρει όλη η Ελλάδα

5 πράγματα που δεν δεχόμαστε κι ας μην μας τα προσφέρουν