Ξέρουμε καλά ότι τα γυναικεία εσώρουχα είναι περιβόητα για την σεξουαλική ενέργεια που πρέπει να μεταδίδουν. Τί γίνεται όμως όταν πλέον στο παιχνίδι μπαίνουν και τα αντρικά εσώρουχα; Παρακάτω σας έχουμε πέντε kinky αντρικά εσώρουχα. Έβαλες τα καλά σου εσώρουχα για να πας να τον βρεις θεωρώντας ότι είσαι αρκετά σέξυ; Μην μου είσαι τόσο σίγουρη γιατί και το καλό το παλικάρι σίγουρα θα ξέρει και άλλο μονοπάτι. Θα ξάπλωνες ή θα του έδινες την «καλτσοδέτα» του στο χέρι;

εσώρουχα

Σε κόκκινο χρώμα. Γιατί αν δεν είσαι ταύρος στο κρεβάτι, πού αλλού θα είσαι, στο υαλοπωλείο; Η δαντέλα προσθέτει ένα ρομαντικό εσάνς στην όλη υπόθεση.

εσώρουχα

Το animal print. Γιατί τί είναι μία γκαρνταρόμπα εσωρούχων χωρίς το animal print της; Ένα εξαιρετικό κομμάτι για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ότι «κυνηγούν την γαζέλα τους». Για να δούμε αν θα την πιάσουν λοιπόν!

εσώρουχα

Ο σημαιοφόρος. Γιατί τί θα ήμασταν αν δεν ήμασταν λάτρεις της Κοινοπολιτείας; Αυτό το print θα μπορούσαμε σίγουρα να πούμε ότι θα φορεθεί πολύ, ενδεχομένως και από τον κ. Μπάιντεν. Γιατί το αγόρι μας να μείνει πίσω; Για όλα τα καταδρομικά αγόρια που θέλουν να νιώθουν πεζοναύτες. Διαθέτει και ενίσχυση για να γεμίζει το μάτι. Μεγάλος στο μάτι, μικρός στο κρεβάτι.

εσώρουχα

Το mirror το εορταστικό. Γιατί οι γιορτές πλησιάζουν και ξέρω ότι τα πράγματα μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μπορεί να ξεφύγουν.. Για όλα εκείνα τα κορίτσια που θέλουν να κοιτάζονται σε περίπτωση που το κραγιόν έφυγε από τη θέση του. Το αγόρι σου σού έχει και εδώ τη λύση!

εσώρουχα

Το μαύρο το πρόστυχο. Γιατί τί θα κάνεις αν είσαι τελευταία στιγμή μπροστά σε δίλλημα και δεν ξέρεις τί να φορέσεις; Και όμως εγώ σου έχω τη λύση. Το μικρό, μαύρο βρακί!