Σας έχει τύχει ποτέ να σας κοιτάνε στον δρόμο ή να σας λένε συνεχώς ότι κάπου σας έχουν ξαναδεί; Πολλές φορές μπορεί να κάνουν λάθος, άλλες όχι. Αυτό που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ έως τώρα είναι ότι μπορεί κάποιος να έχει κλέψει την ταυτότητά σας για να δημιουργήσει κάτι νέο. Και δεν εννοούμε απλά ένα fake προφίλ. Όλες οι πιθανότητες παίζουν. Φανταστείτε πώς θα ένιωθε η 25χρονη influencer, Yael Cohen Aris, όταν ανακάλυψε ότι κυκλοφορούσε κούκλα του σεξ φτυστή εκείνη.

Σίγουρα θα έχεις νιώσει άβολα στη ζωή σου, αλλά τόσο άβολα; Ξεπερνά τα όρια κάθε φαντασίας και βέβαια είναι σπάνιο να συμβεί – σε προλάβαμε ή να γκούγκλαρες το όνομά σου;-. Το μοντέλο μίλησε στο This Morning του ITV, όπου εξέφρασε το σοκ και τον θυμό της. Υποστηρίζει ότι «έκλεψαν την ταυτότητά της» για να δημιουργήσουν την κούκλα. Το Doll Studio, λοιπόν, την είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιούργησε μια εντυπωσιακά παρόμοια κούκλα με αυτήν. Ακόμα και μια μικρή ελιά στο πρόσωπό της αντέγραψαν.

Το Ισραηλινό μοντέλο λέει ότι η κούκλα έχει και το όνομά της και η εταιρεία χρησιμοποίησε πλάνα από τον λογαριασμό της στο Instagram για να την προωθήσει. Και δεν πήρε δεκάρα. Ζούσε λοιπόν στην άγνοια, μέχρι που ένας follower την ενημέρωσε για την «δίδυμη» αδερφή της – την κούκλα-.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yael Cohen Aris (@yael1c)

Τι μπορεί να μας διδάξει η ιστορία της

Η Yael είπε στους οικοδεσπότες ότι στην πραγματικότητα «δεν έχει τίποτα εναντίον» της εταιρείας ή της βιομηχανίας κούκλων του σεξ. Δεν θα το πάει δικαστικά το θέμα, παρότι δεν έχει συναινέσει να χρησιμοποιηθεί η ταυτότητά της. «Είναι διπλό λάθος γιατί συνδέεται με την ταυτότητά μου. Δεν είναι απλώς μια κούκλα που μου μοιάζει. Επίσης δεν έκρυψαν το γεγονός ότι είμαι εγώ». Ελπίζει να αποσύρει την κούκλα αντί να πάρει χρήματα.

«Νομίζω ότι το να πάρουμε ένα μάθημα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να βγει από αυτή την ιστορία. Ας ελέγχουμε το απόρρητό στον λογαριασμό μας, αν θέλουμε να μπαίνουμε στο διαδίκτυο».

Παρόλα αυτά βλέπει και την θετική πλευρά των πραγμάτων. «Σε όλα προσπαθώ πάντα να βλέπω τη φωτεινή πλευρά. Το έκαναν χωρίς τη συγκατάθεσή μου και το χρησιμοποιούν για χρήση. Είναι μια κούκλα του σεξ, αλλά σημαίνει ότι οι άνθρωποι με βρίσκουν ελκυστική. Επέλεξα να το πάρω σαν κομπλιμέντο».