Είναι ίσως πιο τρελό κι από τους τύπους που κάποτε έπαιξαν ανάποδο μπάσκετ, αντί δηλαδή να σουτάρουν τη μπάλα σε μπασκέτα, σούταραν τη μπασκέτα στη μπάλα, αυτό που θα δεις.

Πρέπει να εμπιστέυεσαι τυφλά κάποιον για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ακόμα κι αν είναι ο Στεφ Κάρι ή ο Ντόνσιτς, δεν θα βρεις άνθρωπο να κάτσει να βάλει το κεφάλι του εκεί που βρίσκεται το ταμπλό και να ρισκάρει να φάει τη μπάλα στα μούτρα. Κι όμως, για χάρη του γνωστού baller Lethal Shooter, ένας φίλος του το έκανε και…τη γλύτωσε φθηνά.

Ο Lethal Shooter είναι πολύ καλός σουτέρ κι ας μην παίζει μπάσκετ επαγγελματικά. Είναι όμως κόουτς παικτών στο σουτ, εγνωσμένης αξίας, με τον Τζέιλεν Μπράουν να είναι η τελευταία προσθήκη στον πίνακα με τους επιτυχόντες.

Μοιάζει λοιπόν μικρό το ρίσκο που πήρε ένας φίλος του να βάλει το πρόσωπό του στη θέση του ταμπλό και να βλέπει τη μπάλα να τον πλησιάζει χωρίς να μπορεί να κουνηθεί.

Και πάλι όμως, μιλάμε για καμιά δεκαριά σουτ, τόσα τουλάχιστον βλέπουμε στο βίντεο, που δεν είναι σουτ από τα 2-3 μέτρα, που η μπάλα έχει λιγότερη ταχύτητα, άρα θα τσούξει λιγότερο αν πετύχει πρόσωπο. Μιλάμε για τρίποντα. Όλα όμως μπήκαν χλατσί.

Δείτε και τους μπασκετπολίστες του NBA που έχουν περάσει από τα χέρια του Lethal Shooter, ο οποίος έχει συνεργασία με γνωστή μάρκα που υπογράψει με extreme αθλητές και φτιάχνει βίντεο με απίθανα trick shots.