Gucci, Prada, Celine, Balenciaga και φυσικά Chanel. Όχι, δεν απαγγέλουμε κάποιον στίχο rap τραγουδιού αλλά αναφέρουμε μερικά από τα top luxury brands. Για να ντύνεσαι με τα ρούχα τους χρειάζεται να ξοδέψεις αλλά και να έχεις μία περιουσία . Εμείς, όμως, βρήκαμε μερικά items που κοστίζουν αυστηρά κάτω από 200€ ευρώ και μπορείς να προμηθευτείς για να «πουλήσεις μούρη».

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή του να αγοράσεις από διάφορα e-shop ρούχα από προηγούμενες σεζόν, το οποίο και είναι κανείς ελεύθερος να κάνει. Για να τονίσουμε όμως το πόσο παράδοξο είναι να αγοράζεις απλά items για εξωφρενικά ποσά, επιλέξαμε ρούχα και αξεσουάρ από τα επίσημα sites των brands αυτών. 

Ακόμη, εάν επιμένεις και θέλεις να ντυθείς «κυριλέ», υπάρχει και η επιλογή του να νοικιάσεις από διάφορες boutique ακριβά ρούχα για λίγες μέρες. Μεταξύ μας, αλλά μην το πεις πουθενά, αυτό κάνουν trapper και τραγουδίστριες.

Εξάλλου, το είπε και ο Μαζωνάκης δύο δεκαετίες πριν: «μα έλα που δεν μπορώ, πλέον να αντισταθώ, σε αυτό το Gucci φόρεμα που φοράς».

Gucci

Μετά το House of Gucci συνειδητοποιήσαμε ότι σήμερα κανένα μέλος της οικογένειας δεν εμπλέκεται πλέον εμπορικά με το γνωστό luxury brand. Ωστόσο, το καλσόν αυτό με το έμβλημα της εταιρίας αναφέρει στην λεζάντα του ότι «αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή της Guccio Gucci».

Gucci φόρεμα βρήκαμε αλλά ήταν πολύ ακριβό, έτσι σου προτείνουμε αυτό το καλσόν που έκανε 190€. Αν σκιστεί από την πρώτη φορά που θα το φορέσεις, είναι άλλο θέμα.

Balenciaga

Celine

Celine φοράει και το αίσθημα του Hawk από το νέο του ομότιτλο τραγούδι. Celine θα φοράς και εσύ δίνοντας κάτω από 200€ για αυτό το μεταξωτό μαντήλι το οποίο μπορείς να κάνεις μπαντάνα στα μαλλιά, να το φοράς στον λαιμό, να το δέσεις στην τσάντα σου κ.ά.

Έχει πάνω σχέδια με άλλα ρούχα της Celine, έτσι ώστε να αισθάνεσαι ότι τα φοράς όλα, ακόμη και εάν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα.

Balenciaga

Τόσα λεφτά κοστίζει, ας το αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Θα δώσεις 190€.

Ακόμη, εάν διαθέτεις λίγο μεγαλύτερο budget, μπορείς να αγοράσεις και αυτό το λαδί μαγιό για 230€. Μόνο το πάνω του, όμως.

Balenciaga

Balenciaga

Το αγαπημένο brand της Kim της Kardashian κοστίζει, ομολογουμένως πολύ. Εάν έχεις 85€ στην άκρη τα οποία περιμένουν να ξοδευτούν κάπως, μπορείς να τα διαθέσεις σε αυτές τις ροζ κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο.

Υπάρχουν και σε άλλα χρώματα όπως ένα ελάχιστα πιο ανοιχτό ροζ, λαχανί και λευκό.

Αποτελούνται από 80 τοις εκατό βαμβάκι, όπως και οι απομίμηση balenciaga κάλτσες που θα έπαιρνες για 3€ από την λαϊκή.

Καλοφόρετες.

Balenciaga

Chanel

Εδώ είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, καθώς η Chanel διαθέτει σειρά αρωμάτων η οποία δεν ξεπερνάει τα 200€.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Chanel δεν πουλάει, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να τα προμηθευτούμε από κάποια boutique που μεταπωλεί αυθεντικά προϊόντα της.

Το Coco Mademoiselle Intense είναι ένα έντονο αλλά αρκετά κοριτσίστικο άρωμα που θα «βγάλει» τα λεφτά του με κάθε ψέκασμα. Κοστίζουν 141,60 τα 50ml, καθώς το βρήκαμε σε έκπτωση 25 τοις εκατό.

Balenciaga

Louis Vuitton

Θυμάστε κάποτε, πριν καμιά δεκαετία, που όλοι φόραγαν Louis Vuitton τσάντες; Φυσικά, σχεδόν κανείς τους δεν τις είχε αγοράσει όντως αφού κόστιζαν χιλιάδες ευρώ και η κρίση ακόμη μάστισε.

Ωστόσο, οι καφέ τσάντες με το μονόγραμμα του Οίκου ήταν τόσο τάση που στράφηκαν όλοι σε απομιμήσεις.

Βέβαια, κανείς δεν παραδεχόταν ότι ήταν όντως «μαϊμού».

Το πιο φτηνό item σε ολόκληρο το site του πολυτελούς Οίκου ήταν ένα μπρελόκ με το χαρακτηριστικό μόνογραμμα. Και τα δύο τους ξεπερνούν για μερικά δεκάδες ευρώ τα 200 αλλά με λίγη ακόμη οικονομία θα μπορείς να το αγοράσεις. Πάρε μερικούς καφέδες λιγότερους αυτόν τον μήνα.

Θα σου κοστίσει 220€.

Balenciaga

Κάπως έτσι, ντύθηκες με κάτω από 1000€ με items από luxury brands. Τι σημασία έχει που για μερικούς μήνες θα χρησιμοποιείς μόνο το λεωφορείο, θα τρως μόνο μακαρόνια και θα την βγάζεις με κεριά για να μην χαλάς ρεύμα; Αξίζει, τουλάχιστον, το γεγονός ότι θα πουλήσεις μούρη στους πλεμπαίους φίλους σου.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Απόλαυσε τις Balenciaga κάλτσες σου.

Φωτογραφία: Inventing Anna / Netflix

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

It’s πέη back time: Τα μικρά μόρια επιστρέφουν στη μόδα και ζητούν εξιλέωση

5 πράγματα που «απαγορεύεται» να κάνει μία γυναίκα όταν γίνεται μητέρα

Το ήξερες ότι με 14.000€ μπορείς να μεταμορφωθείς σε… σκύλο;