Στις καλές του μέρες και εκφάνσεις, το Instagram σταματάει να είναι ένα μικροσύμπαν ματαιοδοξίας και delusion και εκπληρώνει τον στόχο-βιτρίνα του ως δια μαγείας: σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με τη δουλειά και το όραμα ανθρώπων που δεν θα διασταυρωνόσουν ποτέ υπό άλλες συνθήκες. Κάπως έτσι ανακάλυψα τον Διονύσιο (και τον λογαριασμό του @bydionysios), έναν καλλιτέχνη που παντρεύει πολλά διαφορετικά μέσα, ξεκινώντας κάθε του project πρώτα ως ιδέα και έπειτα βρίσκει το μέσο το οποίο θα την εξυπηρετήσει καλύτερα.

Τα projects του με έναν τρόπο μεταμορφώνουν την «πολυτέλεια» σε ένα μέσο ανύψωσης, σε έναν τρόπο να έρθουμε πιο κοντά στην πραγματοποίηση της υπέρβασης. Το σεξ ως εμπειρία που μας φέρνει πιο κοντά στην πνευματικότητα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι πάντα παρόν στη δουλειά του, αλλά αυτή τη φορά παίρνει κανονικές διαστάσεις, σμιλεύεται από ανακυκλωμένα υλικά, γίνεται συνεργασία με το παριζιάνικο concept store, La Collection Particuliere, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον πιο αληθινό τρόπο από οποιοδήποτε θέλει είτε να πειραματιστεί αλλά είτε να επενδύσει λίγο παραπάνω στο BDSM. Ως έκφραση της σεξουαλικής απόλαυσης, ως πεδίο πειραματισμού και ανταλλαγής ενέργειας με άλλα ερωτικά και πνευματικά πλάσματα.

Με αφορμή την κυκλοφορία της συλλογής από pleasure toys που δημιούργησε, με έμπνευση από τη μυθολογία, κάναμε μια συζήτηση με τον καλλιτέχνη που μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Παρίσι και Αθήνα, τόσο για αυτή όσο και για παλιότερα projects του, με περισσότερο κοινωνικό ενδιαφέρον, όπως το Homeless.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο Provocateur.gr