Είχαμε τον Δεγαμινιώτη και μετά απ’ αυτόν εμφανίστηκαν κατά πλειάδες οι ερωτύλοι Κοέλιο των ελληνικών social media. Πέρασε όμως η μπογιά του, γιατί τώρα τη θέση του θα πάρει ο Σταύρος Γεωργάς, ενδεχομένως και άθελά του.

Πρόκειται για τον τύπο που η φωνή του παίζει παντού στο TikTok και στα social media. Είναι αυτός που έστειλε αυτό το viral ηχητικό σε πάρα πολλές κοπέλες, ψάχνοντας να βρει κάποια για σχέση της μιας νύχτας ή των πολλών.

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

https://www.tiktok.com/@marialgd/video/7213698961540943110

Το παραπάνω είναι το default ηχητικό που έφτανε από το 2017 στα dm αρκετών γυναικών, σε Facebook και Instagram. Αρκούσε να το δημοσιεύσει μία στο TikTok για να εμφανιστούν και άλλες. Τελικά, σε πόσες την έχει πέσει ο Σταύρος Γεωργάς;

Μπορεί ο αριθμός να φτάνει σπαλιαρικά επίπεδα, όμως φαίνεται πως εκείνη η υπερπροσπάθεια, αποφέρει τώρα καρπούς. Το όνομά του έχει γίνει ξακουστό. Όλοι τον ψάχνουν στα social media. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο TikTok, καθώς το Facebook και το Instagram τα έχει κλείσει μετά από όλον αυτό τον χαμό.

Στην απάντηση του σε ένα βίντεο που ανέβηκε, γράφει τα εξής: «Σας ευχαριστώ όλες γι’ αυτή την απρόσμενη φήμη που μου δώσατε απλόχερα. Από χθες το βράδυ έχουν πάρει φωτιά τα μηνύματά μου σε Facebook και Instagram. Είμαι ένας άνθρωπος που θαυμάζω το γυναικείο φύλο. Για μεγάλο διάστημα έψαχνα να βρω μια γυναίκα να αντικαταστήσει την μεγάλη μου σχέση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Παρ’ όλα αυτά ευχαριστώ που με κάνατε να γελάσω και σήμερα. Ξέρω πως πολλές από έσας από το 2018 μέχρι σήμερα ακόμα χοροπηδάτε, αλλά θα τα ξαναπούμε αργά ή σύντομα».

Κι επειδή το χιούμορ στα social media παίζει σε αφθονία, δεν άργησαν να έρθουν και οι… ευρεσιτεχνίες, με κάποιους να στέλνουν το ηχητικό στο προφίλ της ΕΛ.ΑΣ. ή να το μετατρέπουν σε δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. Ένας τόλμησε και το έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

@ioanna.koulouri

Απάντηση στον χρήστη @Chris Aderson Το ζητήσατε και έγινε πράξη 😂 #stavrosgewrgas #antrasstigmh #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Koulouri
https://www.tiktok.com/@konstantinosg0/video/7214044327662603525

Άλλοι προχώρησαν και σε συρραφές με το Κωνσταντίνου & Ελένης και τους βγάζουμε το καπέλο.

Άλλοι έκαναν τον Σταύρο Γεωργά στοιχείο της εκπομπής Φως Στο Τούνελ.

https://www.tiktok.com/@theboss/video/7214511930369707270

Κάποιος έθεσε το πολύ σωστό ερώτημα:

https://www.tiktok.com/@mrnikiforos_p/video/7213851250910170373

Κάποιοι Tiktokers το πήραν αρκετά βαριά που ο Σταύρος με ένα ηχητικό πέτυχε σε μια μέρα όσα παλεύουν αυτοί για 2-3 χρόνια.

Παρατηρώντας όλη αυτή την μαζικότητα των αναρτήσεων, δεν θα μας ξαφνιάσει αν κάποια εταιρεία μάρκετινγκ προσεγγίσει τον Σταύρο Γεωργά και αναλάβει τα social του ή αν βρεθεί καλεσμένος στον Αρναούτογλου.