Η επιστήμη του Facebook και του Youtube έχει βοηθήσει στο να γεννηθούν τα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών, και να αναπαραχθούν ανεξέλεγκτα. Σύμφωνα με όσα ακούγονται το εμβόλιο είναι ένα παρασκεύασμα του σατανά που αν μπει στο σώμα σου θα αλλοιώσει το DNA, ενώ παράλληλα εξελίσσεσαι τεχνολογικά, πιάνοντας 5G.

Όλοι μιλάνε για ανεπιθύμητες παρενέργειες, όμως όταν αυτές έχουν να κάνουν με στήθος, οπίσθια και οποιοδήποτε άλλο μέρος σημείο του ανθρώπινου σώματος που παίρνει «βελτίωση» αλλάζουν γνώμη. Σε αυτή την περίπτωση και ο πιο σκληροπυρηνικός αρνητής, αυτός που κατέβηκε με σταυρούς στο Σύνταγμα και πίνει μονορούφι αγιασμό θα έτρεχε να το κάνει. Μήπως οι φαρμακοβιομηχανίες να το ξανασκεφτούν και να συμπεριλάβουν bonus παρενέργειες στα εμβόλια;

Αυξητική στήθους

Ήδη έχει ακουστεί ότι το εμβόλιο της Pfizer μπορεί να μεγαλώσει το στήθος, οπότε μια αυξητική που θα σου κόστιζε μια περιουσία είναι πλέον δωρεάν. Σε αυτή την περίπτωση το DNA αλλάζει για καλό σκοπό, για αυτό και τα εμβολιαστικά κέντρα θα ξεχείλιζαν από κόσμο. Μπορεί, βέβαια, το αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να θύμιζε Ελένη Βλαχάκη στο επεισόδιο με τις περίφημες πλαστικές ή τα στήθη να ήταν ανομοιόμορφα, ωστόσο είναι μια καλή πειθώ για να τρέξει η Ρούλα από το Κάτω Περτούλι να εμβολιαστεί.

Επιμήκυνση πέους

Οι γυναίκες μπορεί να ονειρεύονται μεγαλύτερα στήθη και οπίσθια, οι άντρες ονειρεύονται τα γεννητικά όργανα του Ρόκο Σιφρέντι, ή οποιοδήποτε άλλου πορνοσταρ. Φαντάσου το μόνο που είχες να κάνεις είναι να τσιμπηθείς στο μπράτσο για να εκπληρώσεις την επιθυμία αυτή. Μπορεί να γίνει ακόμα πιο δελεαστική πρόταση, προσθέτοντας μια δόση Viagra στο εμβόλιο -για όσους δεν το γνωρίζουν παράγεται επίσης από την Pfizer-. Τι άλλο χρειάζεται για να πειστεί ένας άνδρας;

Εμφύτευση μαλλιών

Σίγουρα η έλλειψη μαλλιών θα έχει ρίξει την ψυχολογία σου, πόσο μάλλον όταν είσαι γύρω στα 30 και αντιλαμβάνεσαι τα αρχικά στάδια της φαλάκρας. Κρύος ιδρώτας θα σε έχει κατακλύσει, ενώ οι προτεινόμενες θεραπείες δεν πιάνουν. Αν όμως το εμβόλιο σου υποσχόταν μια πλούσια και παντοτινή χαίτη; Η παρενέργεια αυτή πιάνει σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Να τρως και να μην παίρνεις ίχνος θερμίδας

Θες να τρως ανεξέλεγκτα; Φαντάσου να μπούκωνες καθημερινά burgers, πατάτες τηγανιτές, γλυκά και coca cola χωρίς να παίρνεις ούτε μια θερμίδα. Ακούγεται ειδυλλιακό και σαφέστατα δεν είναι αληθινό, εκτός και αν ένα εμβόλιο μπορούσε να επηρεάσει τόσο τον μεταβολισμό σου. Δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν λάτρη του junk food, ούτε κάποιον που ακολουθά εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει κιλά.

Ισχυρό αντιγηραντικό

Ρυτίδες, πανάδες, πόδι της χήνας…Σε κανέναν δεν αρέσουν τα σημάδια του χρόνου, για αυτό και ο πλαστικός χειρούργος είναι ο καλύτερος μας φίλος, όπως και οι κρέμες που υπόσχονται μωρουδιακή επιδερμίδα. Τι θα έλεγες αν η νιότη ήταν μια από τις παρενέργειες του εμβολίου. Botoxaki με AstraZeneca λοιπόν και άγιος ο θεός.