Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο πρωινό; Η χθεσινή πίτσα ή το χθεσινό σουβλάκι. Ιδανικά για να μπορέσεις να ενεργηθείς σωστά το πρωί, ειδικά αν τα φας κρύα, όπως βγουν από το ψυγείο. Επειδή όμως έχουμε περάσεια αυτές τις εποχές του πρωτογονισμού και της αγριότητας, εννοείται πως πρέπει να τα ζεστάνεις για να τα φας.
Μόνο που δεν τα ζεσταίνεις έτσι απλά. Αν τα βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο air-fryer, το πιθανότερο είναι να τα φας το ίδιο ξερά, απλά σε υψηλή θερμοκρασία. Υπάρχει ένα trick που είδαμε στο Instagram, το οποίο αποδείχτηκε πως δεν ήταν και τόσο ψαγμένο όσο πιστεύαμε, αφού το ήξεραν πολλοί γνωστοί μας και μόνο εμείς νίωσαμε σαν να ανακαλύψαμε τον τροχό.
Έτσι λοιπόν, τη χθεσινή πίτσα την παίρνεις τη ρίχνεις σε ένα τηγάνι, πετάς και 2-3 παγάκια και το καπακώνεις. Με αυτόν τον τρόπο θα προκληθούν ατμοί που θα τονώσουν τη ζύμη και θα ενεργοποιήσουν ξανά τις ζυμώσεις στο τυρί, για να λιώσει σαν να έχεις πάρει την πίτσα εκείνη τη στιγμή και να ψήνεται πρώτη φορά.