Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλούτισαν από την επαιτεία, αλλά φαίνεται ότι για έναν άνδρα στη Βομβάη της Ινδίας στάθηκε πηγή πλούτου.

Ο λόγος για τον Bharat Jain, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που επικαλείται η New York Post, έχει καταφέρει να βγάλει 890.708 δολάρια στους δρόμους της τεχνολογικής και οικονομικής μητρόπολης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Bharat Jain επιστρέφει καθημερινά στο πολυτελές διαμέρισμά του των δύο υπνοδωματίων με περίπου 2.500 ρουπίες (30 δολάρια) που ισοδυναμούν με 904 δολάρια τον μήνα.

Παράλληλα, ο ίδιος εκμισθώνει δύο καταστήματα, τα οποία του αποφέρουν ακόμη 363 δολάρια τον μήνα.

Μάλιστα, τοπικά Μέσα Ενημέρωσης τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον «πλουσιότερο ζητιάνο του κόσμου».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Bharat Jain στράφηκε στην επαιτεία αφού μεγάλωσε στη φτώχεια και δεν έχει επίσημη εκπαίδευση.

Ωστόσο, πλέον, ο Bharat Jain έχει τη δυνατότητα να στείλει τα παιδιά του σε μοναστηριακό σχολείο.

Όσο για το «επάγγελμά» του, ο ίδιος περνάει περίπου 10 με 12 ώρες κάθε μέρα ζητιανεύοντας, συνήθως γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Chhatrapati Shivaji Terminus και τον αθλητικό χώρο Azad Maidan, που θεωρούνται προνομιακές τοποθεσίες επαιτείας.

Η οικογένειά του διατηρεί ένα χαρτοπωλείο και τον έχει παρακαλέσει να σταματήσει να ζητιανεύει, κάτι που ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει.