Ο πρίγκιπας Louis είναι αδιαμφισβήτητα το νέο meme του διαδικτύου, χάρη στις φάτσες που χάρισε τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Συνεχίζει να καταπατά τα βασιλικά πρωτόκολλα και να κάνει την βασιλική οικογένεια λιγότερη βαρετή από ό,τι είναι. Σαν μικρό παιδάκι, άλλωστε, είναι δύσκολο να παραμείνει τύπος και υπογραμμός.

Το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, όμως, δεν είναι θεωρητικά σαν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας. Στις φλέβες του κυλά αίμα «γαλαζοαίματων», όμως, αυτό δεν τον κάνει λιγότερο παιδί. Προφανώς και έχει τις πριγκιπικές ανέσεις και την τιμή να παρευρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επίσημων εορτασμών, όσο κι αν δεν το θέλει -όπως και κάθε τετράχρονο-.

Έτσι, στον εορτασμό για τα 70 χρόνια την βασιλεία της Ελισάβετ, όπου παρακολούθησαν την παρέλαση στο κέντρο του Λονδίνου, χάρισε ακόμα περισσότερα στον φακό, κάνοντάς μας προφανώς να ταυτιστούμε μαζί του. Σίγουρα τον θέλουμε για φίλο μας γιατί απέδειξε σε όλη την υφήλιο «who is the real boss».

Γιατί ο πρίγκιπας Louis είναι το απόλυτο #mood

Όταν τα Spoilers πέφτουν βροχή σε παρέα

Σου έχει τύχει να βρεθείς σε μια παρέα και να πιάνουν την κουβέντα για την σειρά που κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό, είναι πρώτη στο Top10 του Netflix αλλά δεν έχεις προλάβεις να την δεις. Προφανώς και δεν μπορείς να αποχωρίσεις, αλλά όσο ανταλλάσσουν απόψεις, τόσο πιο πολύ πορώνονται. Ε, λοιπόν ή κλείσε τους το στόμα, όπως ο Louis στην μητέρα του, ή απλά κλείσε τα αυτιά σου. Ο μικρός απαθανατίστηκε και στις δύο εναλλακτικές για να μπορέσεις να ταυτιστείς μαζί του 100%.

Η μούρη σου όταν βλέπεις το Survivor 2022

Το φετινό Survivor τα είχε όλα. Είναι λες και βρισκόμαστε στην δεύτερη σεζόν του φετινού ριάλιτι, με νέες παίκτες και ομάδες που αλλάζουν σχεδόν κάθε εβδομάδα. Εκεί που το συνηθίζεις, μπερδεύουν τις ομάδες. Λογικό να έχεις απαυδύσει, όπως και ο Louis. Πόσο μάλλον όταν ακούς ότι ο Σπύρος Μαρτίκας μένει για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι ή τις τσιρίδες της Βρισηίδας. Δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το κακό;  Είναι να τραβάς τα…μαλλιά σου.

Παππούς σε στάση λεωφορείο

Ανενόχλητοι οι παππούδες συχνά επιλέγουν να κάνουν τον πρωινό τους καθαρισμό ενώ περιμένουν τα μέσα. Όλοι το έχουμε δει να γίνεται μπροστά μας. Συχνά έχουν και ένα μεγαλύτερο νύχι στο μικρό δάχτυλο που βοηθάει καθώς το χώνουν στο αυτί τους. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν το κάνουν μόνο παππούδες -απλά είναι πιο σύνηθες-. Ακόμα και οι πρίγκιπες ξύνουν το αυτί τους, δεν είναι ντροπή πια.

Όταν σε βλέπει ο προϊστάμενος σου να χασμουριέσαι

Εντάξει, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Όταν σηκώνεσαι το πρωί για να πας δουλειά, χασμουριέσαι και προφανώς βαριέσαι, όπως φαίνεται να κάνει ο Louis. Θα μπορούσε να είναι ένα 24ωρο mood για τους περισσότερους. Ίσως να είναι το mood του πρίγκιπα που αντιπροσωπεύει σχεδόν όλο τον ελληνικό -και όχι μόνο- πληθυσμό. Στην περίπτωση αυτή ο Michael Tindall είναι ο εργοδότης σου, που σου υπενθυμίζει ότι σε βλέπει.

Εσύ στην Αθήνα, οι followers στην Μύκονοοο

Ήδη τα εκνευριστικά stories στο Instagram από παραλίες, νησιά, ηλιοβασιλέματα, ξενύχτια και ποτάρες, έχουν ξεκινήσει. Εσύ τα βλέπεις από τον καναπέ σου ενώ λιώνεις από την ζέστη και το πιο κοντινό μέρος που μπορείς να δροσιστείς είναι η μπανιέρα του σπιτιού σου. Καλά δουλειές δεν έχουν θα σκεφτείς; Έχουν φτάσει και οι τιμές στον Θεό. Κι όμως ο Έλληνας τις διακοπές δεν τις τσιγκουνεύεται. Για αυτό απλά κλείσε τα μάτια ή κάνε unistall το Instagram.

Η φάτσα σου όταν αποδεικνύεται ότι είχες δίκιο

Πολλές φορές δίνουμε συμβουλές σε φίλους και γνωστούς είτε για γκομενικά είτε ακόμα και για πιο «σοβαρά» θέματα. Κάποιες φορές δεν σε ακούνε, κάνουν του κεφαλιού τους και τελικά αποδεικνύεται ότι η συμβουλή που τους έδωσες ήταν η σωστή. Έφαγαν τα μούτρα τους αλλά έμαθαν πάνω από όλα να σε ακούνε. Θα έχεις νιώσει μέσα σου μια γλυκιά επιβράβευση. Η φάτσα του Louis είναι ακριβώς αυτή η στιγμή που τους υπενθυμίζεις ότι «τους τα έλεγες», με μια μικρή απαξίωση. Εναλλακτικά μπορείς να δώσεις και TYN με αυτήν την έκφραση.

Διαβάστε περισσότερα στο intronews.gr:

Ντύσου με Gucci, Chanel, Balenciaga και «πούλα μούρη» με λιγότερο από 200€ – Βρήκαμε τα πιο «οικονομικά» items

5 «μέρη» όπου μπορεί να δεις -ακόμα- «Τα Φιλαράκια», τώρα που έφυγαν από το Netflix

5 πράγματα που χάλασαν στους γάμους μετά την πανδημία